«Ράπισμα» από τον Γιάννη Καλλιάνο: Δύο εποχές σε μία εβδομάδα – «Κατακλυσμός μέχρι το Σαββατοκύριακο και μετά…» (video)

May 9, 2024


Καιρός: Μπορεί το επόμενο διήμερο η χώρα να ταλαιπωρηθεί από βροχές και καταιγίδες, όμως όπως είπε ο Γιάννης Καλλιάνος στο Live News από την επόμενη εβδομάδα οι θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 35 βαθμούς.Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.Όπως τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος στην εκμπομπή Live News αύριο Παρασκευή (10/5) και το Σάββατο (11/5) αναμένονται βροχές, τοπικές καταιγ…

...ίδες και αφρικανική σκόνη σε μεγάλο μέρος της χώρας. Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι περισσότερο έντονα σε Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία και Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν έντονες καταιγίδες.Η αφρικανική σκόνη επιστρέφει και θα πλήξει την χώρα ενώ θα παρατηρηθεί και...

Καιρός: Μπορεί το επόμενο διήμερο η χώρα να ταλαιπωρηθεί από βροχές και καταιγίδες, όμως όπως είπε ο Γιάννης Καλλιάνος στο Live News από την επόμενη εβδομάδα οι θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 35 βαθμούς.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος στην εκμπομπή Live News αύριο Παρασκευή (10/5) και το Σάββατο (11/5) αναμένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες και αφρικανική σκόνη σε μεγάλο μέρος της χώρας. Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι περισσότερο έντονα σε Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία και Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν έντονες καταιγίδες.

Η αφρικανική σκόνη επιστρέφει και θα πλήξει την χώρα ενώ θα παρατηρηθεί και πτώση θερμοκρασίας.

Στη συνέχεια όμως ο καιρός θα ακολουθήσει εντελώς διαφορετική πορεία και από τις 15 Μαίου, ο καύσωνας θα κάνει την εμφάνισή του καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και θα φτάσουν μέχρι τους 35 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.