Survivor 5 trailer 22/6: “Εννοείται ο σύντροφός της θα βάλει χρήματα” – Άγριος καβγάς Ασημίνας με Σταυρούλα

June 22, 2022


Της κολάσεως επικρατεί στο Survivor 5 αφού, επειδή είμαστε περίπου 2 εβδομάδες μακριά από τον τελικό τα αίματα έχουν ανάψει και όλοι είναι τσακωμένοι μεταξύ τους. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Σπύρος Μαρτ…

...ίκας, αφού έχει απoδείξει πως είναι "σκυλί" και ακόμη και τον πιο δυνατό παίκτη στις ψηφοφορίες μπορεί να τον πετάξει εκτός.Όπως θα παρακολουθήσουμε απόψε 22/6, Άρης, Ασημίνα και Μαίη θα δηλώσουν ανοιχτά πως θα σκέφτονται και θα ψηφίζουν από εδώ και πέρα στρατηγικά, όπως κάνουν...

Της κολάσεως επικρατεί στο Survivor 5 αφού, επειδή είμαστε περίπου 2 εβδομάδες μακριά από τον τελικό τα αίματα έχουν ανάψει και όλοι είναι τσακωμένοι μεταξύ τους. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Σπύρος Μαρτίκας, αφού έχει απoδείξει πως είναι “σκυλί” και ακόμη και τον πιο δυνατό παίκτη στις ψηφοφορίες μπορεί να τον πετάξει εκτός.

Όπως θα παρακολουθήσουμε απόψε 22/6, Άρης, Ασημίνα και Μαίη θα δηλώσουν ανοιχτά πως θα σκέφτονται και θα ψηφίζουν από εδώ και πέρα στρατηγικά, όπως κάνουν και οι υπόλοιποι, οι οποίοι έχουν στο πλευρό τους τον Σπύρο.

«Αν αυτοί δεν θέλουν απέναντι τους τον Σπύρο, εμείς θα τους τον πάμε απέναντι», ακούγεται να λέει η Ασημίνα και όπως φαίνεται το σχέδιο “εξόντωσης” Μαρτίκα ξεκινάει.

Απόψε επίσης οι παίκτες θα αγωνιστούν για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και εμείς έχουμε όλους τους παίκτες που θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση – δείτε εδώ.

Όταν πάνε ωστόσο στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να συζητήσουν τα προβλήματα τους και να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία, θα επικρατεί μεγάλη ένταση και άγριος καβγάς ανάμεσα στην Ασημίνα και την Σταυρούλα εξαιτίας του Χρήστου Δάντη.

Να σημειωθεί πως οι δυο κοπέλες από την αρχή δεν τα πήγαιναν καλά, καθώς η Σταυρούλα παρόλο που της το έπαιζε φίλη, πριν μπει στο Survivor 5 την έκραζε δημόσια.

Ο σημερινός του τσακωμός λοιπόν, θα αφορά το σύντροφό της. Η Σταυρούλα δεν θα διστάσει να πει πως “Εννοείται ο σύντροφός της θα βάλει χρήματα όταν είναι υποψήφια“.

Το 22/6 trailer του Survivor 5

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.