«Έσταζε μέλι» για την Αθηνά Οικονομάκου ο Φίλιππος Μιχόπουλος πριν τον χωρισμό: «Ακατέργαστη ομορφιά μου…»

April 27, 2024


Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από περισσότερα από 6 χρόνια γάμου.Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας μοιράστηκαν μαζί 10 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και απέκτησαν δυο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα.Μάλιστα, πριν ενάμιση μήνα περίπου, στις 6 Μαρτίου η Αθηνά Οικονομάκου είχε τα γενέθλιά της και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε κάνει μια άκρως…

...είχε τα γενέθλιά της και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση για τη γυναίκα της ζωής του. Τότε τίποτα δεν προμήνυε ότι λίγες εβδομάδες μετά θα ανακοινώσουν τον χωρισμό τους.«Χρόνια πολλά στην πιο ηλεκτρισμένη, ακατέργαστη ομορφιά μου» είχε γράψει ο...

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από περισσότερα από 6 χρόνια γάμου.

Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας μοιράστηκαν μαζί 10 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και απέκτησαν δυο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα.

Όταν ο Φίλιππος Μιχόπουλος «έσταζε μέλι» για την Αθηνά Οικονομάκου

Μάλιστα, πριν ενάμιση μήνα περίπου, στις 6 Μαρτίου η Αθηνά Οικονομάκου είχε τα γενέθλιά της και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση για τη γυναίκα της ζωής του. Τότε τίποτα δεν προμήνυε ότι λίγες εβδομάδες μετά θα ανακοινώσουν τον χωρισμό τους.

«Χρόνια πολλά στην πιο ηλεκτρισμένη, ακατέργαστη ομορφιά μου» είχε γράψει ο Φίλιππος Μιχόπουλος για την Αθηνά Οικονομάκου.

Ανάρτηση Μιχόπουλου για την Αθηνά Οικονομάκου

Οι πρώτες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Να σημειώσουμε εδώ πως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκανε ξανά τον λογαριασμό του στο Instagram ιδιωτικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαγράψει την ανάρτηση που είχε κάνει για τα γενέθλια της ηθοποιού.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.