Πόσο; 60χρονη στέφθηκε Μις Μπουένος Άιρες – Η γηραιότερη διαγωνιζόμενη που κατακτά τέτοιο τίτλο!

April 27, 2024


Η δικηγόρος και δημοσιογράφος Αλεχάντρα Ροντρίγκεθ στέφθηκε νικήτρια των καλλιστείων Μις Μπουένος Άιρες στα 60 της και έγινε η πρώτη στην ιστορία των καλλιστείων που κερδίζει τον τίτλο σε αυτή την ηλικία.Η 60χρονη καλλονή, αμφισβήτησε έμπρακτα τα στερεότυπα ομορφιάς και κατάφερε να κερδίσει σε καλλιστεία διαγωνιζόμενες που θα μπορούσαν να είναι κόρες της.Δείτε επίσης: Μις Κόσμος 2024: Αυτή είναι κ…

...αι επίσημα η πιο óμορφη γυναίκα του πλανńτη - Από ποια χώρα είναι;Αλεχάντρα Ροντρίγκεθ: Η γηραιότερη διαγωνιζόμενη που κατακτά«Είμαι ενθουσιασμένη που εκπροσωπώ αυτό το νέο παράδειγμα στα καλλιστεία ομορφιάς, επειδή εγκαινιάζουμε ένα νέο στάδιο στο οποίο οι γυναίκες δεν...

Η δικηγόρος και δημοσιογράφος Αλεχάντρα Ροντρίγκεθ στέφθηκε νικήτρια των καλλιστείων Μις Μπουένος Άιρες στα 60 της και έγινε η πρώτη στην ιστορία των καλλιστείων που κερδίζει τον τίτλο σε αυτή την ηλικία.

Η 60χρονη καλλονή, αμφισβήτησε έμπρακτα τα στερεότυπα ομορφιάς και κατάφερε να κερδίσει σε καλλιστεία διαγωνιζόμενες που θα μπορούσαν να είναι κόρες της.

Δείτε επίσης: Μις Κόσμος 2024: Αυτή είναι και επίσημα η πιο óμορφη γυναίκα του πλανńτη – Από ποια χώρα είναι;

Αλεχάντρα Ροντρίγκεθ: Η γηραιότερη διαγωνιζόμενη που κατακτά

«Είμαι ενθουσιασμένη που εκπροσωπώ αυτό το νέο παράδειγμα στα καλλιστεία ομορφιάς, επειδή εγκαινιάζουμε ένα νέο στάδιο στο οποίο οι γυναίκες δεν είναι μόνο φυσική ομορφιά αλλά ένα άλλο σύνολο αξιών. Είμαι η πρώτη αυτής της γενιάς που ξεκινάει με αυτό», τόνισε στις πρώτες δηλώσεις της στον Τύπο.

Όσο για τους λόγους που ώθησαν τους κριτές να την επιλέξουν, η Ροντρίγκεθ ανέφερε ότι «είδαν την αυτοπεποίθησή μου και το πάθος μου να εκπροσωπήσω τις γυναίκες της γενιάς μου».

Όπως σημειώνει ο Independent, η Ροντρίγκεθ δεν είναι η μόνη που αψηφά τα ηλικιακά πρότυπα ομορφιάς στα καλλιστεία. Η 47χρονη Χάιντι Κρουθ διεκδικεί να εκπροσωπήσει τη Δομινικανή Δημοκρατία στα καλλιστεία Miss Universe 2024. Τα καλλιστεία Μις Υφήλιος θα διεξαχθούν στο Μεξικό στις 24 Σεπτεμβρίου.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.