Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα με την Αναστάζια και τον Μπαγκλαντεσιανό να βγαίνουν από σούπερ μάρκετ (φωτο)

June 20, 2023


Κως: Φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε δολοφονημένη της Κυριακή (18/6) σε ερημική τοποθεσία στις Αλυκές της Κω.Το protothema.gr έφερε στην δημοσιότητα τα τελευταία καρέ της άτυχης Πολωνής.Στις εικόνες που ακολουθούν φαίνεται η άτυχη Πολωνή να βγαίνει από σούπερ μάρκετ στην Κω μαζί με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος για το τραγ…

...ικό τέλος της 27χρονης.Λίγο μετά την έξοδο από το σούπερ μάρκετ τα ίχνη της Αναστάζια χάνονται με την έρευνα που ακολούθησε να αποκαλύπτει το άψυχο κορμί της γuμνό και μέσα σε μια σακούλα στην περιοχή Αλυκές της Κω.Δολοφονία 27χρονης στην Κω: «Θα έχουμε αποτελέσματα μέχρι το...

Κως: Φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε δολοφονημένη της Κυριακή (18/6) σε ερημική τοποθεσία στις Αλυκές της Κω.

Το protothema.gr έφερε στην δημοσιότητα τα τελευταία καρέ της άτυχης Πολωνής.

Στις εικόνες που ακολουθούν φαίνεται η άτυχη Πολωνή να βγαίνει από σούπερ μάρκετ στην Κω μαζί με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος για το τραγικό τέλος της 27χρονης.

Λίγο μετά την έξοδο από το σούπερ μάρκετ τα ίχνη της Αναστάζια χάνονται με την έρευνα που ακολούθησε να αποκαλύπτει το άψυχο κορμί της γuμνό και μέσα σε μια σακούλα στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Φωτογραφίες ντοκουμέντα με την Αναστασία και τον Μπαγκλαντεσιανό να βγαίνουν από το σούπερ μάρκετ (φωτο)

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Φωτογραφίες ντοκουμέντα με την Αναστασία και τον Μπαγκλαντεσιανό να βγαίνουν από το σούπερ μάρκετ (φωτο)

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: «Θα έχουμε αποτελέσματα μέχρι το βράδυ» – Αποκάλυψη Δημογλίδου για νέα στοιχεία που έρχονται στο φως (video)

Κως: Βασανιστικά ερωτήματα για την οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε δολοφονημένη στην Κω. Το DNA σε ρούχα και σεντόνια, το στίγμα του κινητού και οι συνομιλίες στο μικροσκόπιο των αρχών. Ολα όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της νεαρής κοπέλας από την Πολωνία. Ερωτηματικά για το κίνητρο του δράστη. Tι «μαρτύρησε» η ιατροδικαστική στη σορό; Εξετάζεται η συμμετοχή κι άλλων προσώπων;

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για το έγκλημα στην Κω θέτοντας επί τάπητος όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Η κα Δημογλίδου μεταξύ άλλων μίλησε και για τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ και για αποτελέσματα νέων εξετάσεων που θα γνωστοποιθούν ακόμα και σήμερα.

Δείτε το video

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.