Ιωάννα Τούνη: Οι φωτογραφίες του γιου της από τις Σεϋχέλλες

May 10, 2024


Ο γιος της Ιωάννας Τούνη έγινε 16 μηνώνΗ Ιωάννα Τούνη έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου της, Πάρη. Η επιχειρηματίας παίρνει τον γιο της παντού μαζί ακόμη και στα ταξίδια.Το τελευταίο ταξίδι που πραγματοποίησαν μαζί ήταν στις Σεϋχέλλες, όπου βρέθηκαν το Πάσχα, για να περάσου ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από όλους και από όλα.Η Ιωάννα Τούνη το απόγευμα της Πέμπτης με αφορμή τους 16 μήνες πο…

�νες που κλείνει ο μικρός Πάρης, ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες τους στις Σεϋχέλλες. Το διαβάσαμε εδώ

Ο γιος της Ιωάννας Τούνη έγινε 16 μηνών

Η Ιωάννα Τούνη έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου της, Πάρη. Η επιχειρηματίας παίρνει τον γιο της παντού μαζί ακόμη και στα ταξίδια.

Το τελευταίο ταξίδι που πραγματοποίησαν μαζί ήταν στις Σεϋχέλλες, όπου βρέθηκαν το Πάσχα, για να περάσου ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από όλους και από όλα.

Η Ιωάννα Τούνη το απόγευμα της Πέμπτης με αφορμή τους 16 μήνες που κλείνει ο μικρός Πάρης, ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες τους στις Σεϋχέλλες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.