Σοκάρει η εφαρμογή που εντοπίζει κρυφές κάμερες στον χώρο – Λειτουργεί σε Android και iOS

May 10, 2024


Συχνά είναι τα φαινόμενα με τις κρυφές κάμερες σε νοικοκυριά ή σε χώρους εργασίας χωρίς τη συγκατάθεση των ανθρώπων που ανήκουν σε αυτά. Ωστόσο τις πιο πολλές φορές δεν γνωρίζεις αν ο χώρος στον οποίο βρίσκεσαι είναι εντιχοισμένος με κάμερες. Είτε ασφαλείας είτε για προσωπικά συμφέροντα. Για αυτό σου προτείνουμε μία εφαρμογή για το κινητό σου που θα σε κάνει να απαλλαγείς από κάθε είδους απορία ή …

...ανασφάλεια.Διαβάστε επίσης: Κρυφή κάμερα αποκάλυψε την κακοποίηση γιαγιάς σε οίκο ευγηρίας - Βίντεο δείχνει να την πιάνουν από τον λαιμόΧρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή μπορείτε να διαπιστώσετε εύκολο αν ο χώρος στον οποίο βρίσκεστε από ξενοδοχείο μέχρι χώρος εργασίας-...

Συχνά είναι τα φαινόμενα με τις κρυφές κάμερες σε νοικοκυριά ή σε χώρους εργασίας χωρίς τη συγκατάθεση των ανθρώπων που ανήκουν σε αυτά. Ωστόσο τις πιο πολλές φορές δεν γνωρίζεις αν ο χώρος στον οποίο βρίσκεσαι είναι εντιχοισμένος με κάμερες. Είτε ασφαλείας είτε για προσωπικά συμφέροντα. Για αυτό σου προτείνουμε μία εφαρμογή για το κινητό σου που θα σε κάνει να απαλλαγείς από κάθε είδους απορία ή ανασφάλεια.

Διαβάστε επίσης: Κρυφή κάμερα αποκάλυψε την κακοποίηση γιαγιάς σε οίκο ευγηρίας – Βίντεο δείχνει να την πιάνουν από τον λαιμό

Χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή μπορείτε να διαπιστώσετε εύκολο αν ο χώρος στον οποίο βρίσκεστε από ξενοδοχείο μέχρι χώρος εργασίας- παρακολουθείται από κρυφές κάμερες ή μικρόφωνα.

Η εφαρμογή ονομάζεται Fing και λειτουργεί σε Android και σε iOS .Σαρώνει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που συνδέονται στο Internet πράγμα που συμβαίνει με τις περισσότερες κάμερες και τα μικρόφωνα που μεταδίδουν απομακρυσμένα.

Κρυφή κάμερα σε χώρο

Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να σαρώσετε τον χώρο και η εφαρμογή θα σας εμφανίσει τυχόν κάμερες και μικρόφωνα που υπάρχουν εκεί χωρίς να το γνωρίζετε.

Αν θέλετε να εντοπίσετε μια κάμερα νυχτερινής όρασης τότε μπορεί να σας βοηθήσει το smartphone καθώς οι περισσότερες κάμερες αυτού του είδους έχουν υπέρυθρες.

Κάποια smartphone διαθέτουν φίλτρα για να αποκλείουν το “υπέρυθρο φως” στην κύρια κάμερα τους, αλλά διατηρούν τα φίλτρα στην μπροστινή κάμερα. Έτσι αν είστε με σβηστά φώτα σε έναν χώρο και ενεργοποιήσετε τη σχετική κάμερα στο κινητό θα μπορέσετε να ψάξετε για τέτοια φώτα στο χώρο. Όταν ανάψει σχετική ένδειξη στην οθόνη σημαίνει ότι είστε κοντά σε μια τέτοια κάμερα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.