Πόπη Τσαπανίδου: Μας έδειξε το σπίτι της και μας έκανε να ζηλέψουμε – Η μοντέρνα κουζίνα και ο καταπράσινος κήπος

May 16, 2023


Η Πόπη Τσαπανίδου είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.Η Πόπη Τσαπανίδου, πριν από την ενασχόλησή της με την πολιτική, βρισκόταν επί χρόνια στην πρώτη γραμμή των δημοσιογράφων της χώρας μας. Μαζί με άλλες γυναίκες της δημοσιογραφίας, εκπροσωπούσε επάξια και δυναμικά το γυναικείο φύλο στον στίβο της ενημέρωσης.Στ…

...ο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ξεχωρίζει, με την πρώτη ματιά, το σπίτι της πολιτικού, που ακολουθεί μία μοντέρνα φιλοσοφία και αποτελεί σίγουρα μία πρόταση για όσες αναζητούν μία ανανέωση στον χώρο τους.Σε όλο το σπίτι, εκτός της κουζίνας, κυριαρχεί το ξύλινο πάτωμα, προσφέροντας...

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η Πόπη Τσαπανίδου, πριν από την ενασχόλησή της με την πολιτική, βρισκόταν επί χρόνια στην πρώτη γραμμή των δημοσιογράφων της χώρας μας. Μαζί με άλλες γυναίκες της δημοσιογραφίας, εκπροσωπούσε επάξια και δυναμικά το γυναικείο φύλο στον στίβο της ενημέρωσης.

Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ξεχωρίζει, με την πρώτη ματιά, το σπίτι της πολιτικού, που ακολουθεί μία μοντέρνα φιλοσοφία και αποτελεί σίγουρα μία πρόταση για όσες αναζητούν μία ανανέωση στον χώρο τους.

Σε όλο το σπίτι, εκτός της κουζίνας, κυριαρχεί το ξύλινο πάτωμα, προσφέροντας έναν αέρα ζεστασιάς στον χώρο, ενώ αρκετοί από τους τοίχους είναι διακοσμημένοι με μικρούς και μεγαλύτερους πίνακες.

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει επιλέξει να κατοικεί στην περιοχή της Κηφισιάς. Μάλιστα, με το προσωπικό της γούστο, έχει διαμορφώσει το σπίτι της και οι διάφορες γωνιές του εντυπωσιάζουν.

Εκτός από το γραφείο της, ο χώρος που περνά τις περισσότερες ημέρες της, είναι η κουζίνα της. Κατάλευκη, μοντέρνα και λειτουργική.

Φυσικά, ξεχωρίζουν οι δύο πίνακες που βρίσκονται στο σαλόνι της Πόπης Τσαπανίδου, πάνω ακριβώς από τον μοντέρνο γκρι καναπέ και τα χρωματιστά μαξιλάρια του. Τα μίνιμαλ σχέδιά τους και οι γήινες αποχρώσεις τους συμπληρώνουν ιδανικά τη διακόσμηση του χώρου.

Η κουζίνα της πολιτικού είναι και αυτή πολύ σύγχρονη και εντυπωσιακή. Σε ολόλευκο χρώμα, πάγκοι και ντουλάπια, αποπνέεουν μία ηρεμία, απαραίτητη για την έμπνευση που απαιτεί η μαγειρική.

Όσο για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, η Πόπη Τσαπανίδου διατηρεί έναν πολύ προσεγμένο και καταπράσινο κήπο. Δέντρα, θάμνοι και ψάθινες υφές στη διακόσμηση του κήπου, δένουν αρμονικά και δημιουργούν μία όαση γαλλήνης στο σπίτι.

Από τα πιο ιδιαίτερα σημεία ωστόσο, είναι το μοντέρνο τζάκι της με επικάλυψη από μέταλλο. Καθαρή αλλά αυστηρή γραμμή στο design.

To σπίτι της με μία λέξη είναι ακριβώς όπως την έχουμε στο μυαλό της και εκείνη ως προσωπικότητα. Cool. Αλλά και τόσο ιδιαίτερο όσο είναι η προσωπικότητά της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.