Survivor All Star: «Τα έχασε» με το δώρο που έλαβε ο Βασάλος – «Αυτό τώρα συμβολίζει…»

May 16, 2023


Survivor All Star: Νικητές αναδείχθηκαν για μια ακόμη φορά οι Κόκκινοι στο ριάλιτι επιβίωσης, έχοντας την ευκαιρία να κάνουν ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο Κόνγκο Μπόνγκο, κάτι που φυσικά τους ανέβασε την ψυχολογία στα ύψη!Οι διάσημοι επέστρεψαν πολύ χαρούμενοι και μάλιστα φρόντισαν να φέρουν στην καλύβα και ένα δώρο. Παραλήπτης αυτού; Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έδειξε να δέχεται με χιούμορ, το κί…

...τρινο μπαλόνι, που έλαβε. Αυτό ωστόσο για κακή του τύχη είχε ξεφουσκούσει, είχε πάρει άλλο σχήμα... με τα σχόλια να είναι ένα και ένα!«Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για το δώρο, μάλλον κάτι συμβολίζει τώρα αυτό, δεν ξέρω τι άλλο τώρα να πω... ευχαριστώ πάρα πολύ!», είπε ο Κωνσταντίνος...

Survivor All Star: Νικητές αναδείχθηκαν για μια ακόμη φορά οι Κόκκινοι στο ριάλιτι επιβίωσης, έχοντας την ευκαιρία να κάνουν ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο Κόνγκο Μπόνγκο, κάτι που φυσικά τους ανέβασε την ψυχολογία στα ύψη!

Οι διάσημοι επέστρεψαν πολύ χαρούμενοι και μάλιστα φρόντισαν να φέρουν στην καλύβα και ένα δώρο. Παραλήπτης αυτού; Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έδειξε να δέχεται με χιούμορ, το κίτρινο μπαλόνι, που έλαβε. Αυτό ωστόσο για κακή του τύχη είχε ξεφουσκούσει, είχε πάρει άλλο σχήμα… με τα σχόλια να είναι ένα και ένα!

«Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για το δώρο, μάλλον κάτι συμβολίζει τώρα αυτό, δεν ξέρω τι άλλο τώρα να πω… ευχαριστώ πάρα πολύ!», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.