Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ακρωτηρίασαν τον πατέρα μου μέσα σε ένα απλό δωμάτιο»

April 26, 2024


Σε μία νέα καταγγελία-καταπέλτη για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του, πριν φύγει από τη ζωή, προχώρησε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος. Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ακρωτηριασμός του πατέρα του, έγινε σε απλό δωμάτιο νοσοκομείου, και όχι σε χειρουργείο, όπως προβλέπεται. Παράλληλα άφησε αιχμές ότι η βιασύνη, με την οποία έγιν…

...αν όλα, συνετέλεσε στον θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου.«Ο πατέρας μου θα μπορούσε να είναι μαζί μας. Δυστυχώς κάποιοι επέλεξαν -από αμάθεια ή δεν ξέρω για ποιους λόγους- να τον αφήσουν να πεθάνει μέσα σε ένα δωμάτιο. Έφυγε με εικόνα σήψης από το νοσοκομείο της Βούλας και μπήκε...

Σε μία νέα καταγγελία-καταπέλτη για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του, πριν φύγει από τη ζωή, προχώρησε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος. Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ακρωτηριασμός του πατέρα του, έγινε σε απλό δωμάτιο νοσοκομείου, και όχι σε χειρουργείο, όπως προβλέπεται. Παράλληλα άφησε αιχμές ότι η βιασύνη, με την οποία έγιναν όλα, συνετέλεσε στον θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου.

«Ο πατέρας μου θα μπορούσε να είναι μαζί μας. Δυστυχώς κάποιοι επέλεξαν -από αμάθεια ή δεν ξέρω για ποιους λόγους- να τον αφήσουν να πεθάνει μέσα σε ένα δωμάτιο. Έφυγε με εικόνα σήψης από το νοσοκομείο της Βούλας και μπήκε στην αγγειοχειρουργική κλινική του «Αττικού» νοσοκομείου Αθηνών. Εκεί, λοιπόν, τον έβαλαν σε ένα δωμάτιο, του έκαναν εξετάσεις, ενώ νοσηλευόταν ένας άλλος άνθρωπος δίπλα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Καλλιάνος στο Live News.

Δείτε επίσης: Γιάννης Καλλιάνος: «Με πήρε κλαίγοντας και μου λέει…» – Η σύζυγός του περιγράφει τα τελευταία λεπτά με τον πατέρα του πριν πεθάνει

Η καταγγελία του Γιάννη Καλλιάνου

«Ήταν σε μία απλή κλίνη που δεν είχε τίποτε άλλο, πέρα από έναν ορό, ο ένας δίπλα στον άλλον. Εκεί μπήκαν οι γιατροί την επόμενη μέρα και ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του πατέρα μου, ενός ανθρώπου που υπέφερε από χίλια-δυο προβλήματα. Μέσα στην κλίνη αυτή ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο του πατέρα μου. Όχι σε χειρουργείο, ούτε σε συνθήκες προστασίας. Πολύ πιθανό να πήρε και κάποιο μικρόβιο σε αυτό το διάστημα», συνέχισε ο μετεωρολόγος και βουλευτής σε έντονο τόνο.

«Θα κινηθώ νομικά, προφανώς τιμώντας τη μνήμη του πατέρα μου, αλλά κι επειδή έχω πάρει κυριολεκτικά χιλιάδες μηνύματα από ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις. Ζητώ από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Υγείας, να βγει και να πει για το τελευταίο τηλεφώνημα που του έκανα και τον παρακάλεσα να βάλουν αυτόν τον άνθρωπο σε μία ΜΑΦ. Προς τιμήν του με πήρε μετά από δύο λεπτά και μου είπε πως μετά από ιατρικό συμβούλιο του ανέφεραν πως ο πατέρας μου πάει μία χαρά! Έσκυψα το κεφάλι και άκουσα τους γιατρούς. Δεν θέλω διαξιφισμούς στα τηλεπαράθυρα, αλλά να καταστεί σαφές ποια είναι η αλήθεια», κατέληξε στις δηλώσεις του στο Live News ο Γιάννης Καλλιάνος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.