Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε φωτιά στη σκηνή! Η εμφάνιση με ειδικά εφέ και όλο το στάδιο να τραγουδάει

May 7, 2024


Ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες ξεπέρασε η Ελένη Φουρέιρα, ανοίγοντας την βραδιά στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, που διεξάγεται στον Μάλμε τις Σουηδίας. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια έβαλε φωτιά στη σκηνή ερμηνεύοντας το «Fuego», και όχι μόνο μεταφορικά, αφού τα ειδικά εφέ έκλεψαν την παράσταση με φλόγες επάνω στη σκηνή.Η Ελένη Φουρέιρα ήταν η πρώτη σε ένα medley από εμφανίσεις που ξεχώρισαν…

... τα προηγούμενα χρόνια στη Eurovision. Το τραγούδι με το οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση έχει εντυπωθεί στις καρδιές των Eurofans, που κατέκλυσαν το Malmo Arena το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου για να παρακολουθήσουν τον Α' Ημιτελικό της Eurovision. Μπορεί να μην πήρε τη νίκη, αλλά σίγουρα κέρδισε το...

Ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες ξεπέρασε η Ελένη Φουρέιρα, ανοίγοντας την βραδιά στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, που διεξάγεται στον Μάλμε τις Σουηδίας. Η εκρηκτική ερμηνεύτρια έβαλε φωτιά στη σκηνή ερμηνεύοντας το «Fuego», και όχι μόνο μεταφορικά, αφού τα ειδικά εφέ έκλεψαν την παράσταση με φλόγες επάνω στη σκηνή.

Eurovision Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν η πρώτη σε ένα medley από εμφανίσεις που ξεχώρισαν τα προηγούμενα χρόνια στη Eurovision. Το τραγούδι με το οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση έχει εντυπωθεί στις καρδιές των Eurofans, που κατέκλυσαν το Malmo Arena το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου για να παρακολουθήσουν τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision. Μπορεί να μην πήρε τη νίκη, αλλά σίγουρα κέρδισε το χρυσό στις καρδιές εκατομμυρίων ανά την Ευρώπη.

Δείτε επίσης: Eurovision: Τα “έσπασε” η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή του Μάλμε – Το ατύχημα και η σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες στον Α’ ημιτελικό

Eurovision Ελένη Φουρέιρα

Τραγουδούσαν μαζί με την Φουρέιρα οι fans της Eurovision

Με την είσοδό της έδωσε τον παλμό μίας έντονης βραδιάς γεμάτης από μουσική και ενδιαφέρουσες εμφανίσεις. Κάποια στιγμή μάλιστα, ανάμεσα στα ουρλιαχτά, οι fans ξεκίνησαν να την ακολουθούν και στον στίχο φωνάζοντας όλοι μαζί «Ah yeah, ah yeah, ah yeah». Παρά τις διαρροές και το βίντεο από τις πρόβες της, με το χρυσό ρούχο και τον χορό της, η Ελένη Φουρέιρα έκανε ξανά την έκπληξη στην Eurovision, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό και έγινε δεύτερο trend στο Twitter.

Eurovision Ελένη Φουρέιρα

Η Κύπρος, την οποία εκπροσώπησε το 2018, είναι και η πρώτη χώρα που εμφανίζεται φέτος στη Eurovision. Η Silia Kapsis έδωσε επίσης τη δική της «μάχη» με το «Liar» και εντυπωσίασε. Δείτε εδώ τη δική της εμφάνιση.

Η σειρά που θα εμφανιστούν οι διαγωνιζόμενοι απόψε 7/5 στον Α’ ημιτελικό

1 Cyprus / Silia Kapsis – Liar

2 Serbia / TEYA DORA – RAMONDA

3 Lithuania / Silvester Belt – Luktelk

4 Ireland / Bambie Thug – Doomsday Blue

5 United Kingdom / Olly Alexander – Dizzy

6 Ukraine / alyona alyona & Jerry Heil – Teresa & Maria

7 Poland / LUNA – The Tower

8 Croatia / Baby Lasagna – Rim Tim Tagi Dim

9 Iceland / Hera Björk – Scared of Heights

10 Germany / ISAAK – Always On The Run

11 Slovenia / Raiven – Veronika

12 Finland / Windows95man – No Rules!

13 Moldova / Natalia Barbu – In The Middle

14 Sweden / Marcus & Martinus – Unforgettable

15 Azerbaijan / FAHREE feat. Ilkin Dovlatov – Özünlə Apar

16 Australia / Electric Fields – One Milkali (One Blood)

17 Portugal / iolanda – Grito

18 Luxembourg / TALI – Fighter

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.