Survivor 2024 trailer 7/5: «Τρελαίνεται όταν παίρνω 4 νίκες απέναντι στα αγόρια» – «Μαναφούκι» στο συμβούλιο του νησιού με Δαλάκα και Φάνη (video)

May 7, 2024


Survivor 2024 trailer 7/5: Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2024 επιστρέφει και απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο. Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για την πολυπόθητη τρίτη ασυλία, αλλά ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος, αφού όπως ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός πρόκειται για την πιο ισχυρή βροχή που έχουν βιώσει στον Άγιο Δομίνικο. Παράλλ…

...ηλα, μαύρα σύννεφα σχηματίζονται στους δύο πάγκους, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να κατηγορεί τον Φάνη Μπολέτση επειδή τον επέλεξε, ενώ ήταν τραυματισμένος.«Θεωρώ ότι σε εκείνη τη φάση έβαλε πάνω τον εγωισμό του, θέλει να είναι συνεχώς ο καλύτερος», λέει ο Γιώργος Γκιουλέκας, δηλώνοντας...

Survivor 2024 trailer 7/5: Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2024 επιστρέφει και απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο.

Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για την πολυπόθητη τρίτη ασυλία, αλλά ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος, αφού όπως ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός πρόκειται για την πιο ισχυρή βροχή που έχουν βιώσει στον Άγιο Δομίνικο.

Παράλληλα, μαύρα σύννεφα σχηματίζονται στους δύο πάγκους, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να κατηγορεί τον Φάνη Μπολέτση επειδή τον επέλεξε, ενώ ήταν τραυματισμένος.

«Θεωρώ ότι σε εκείνη τη φάση έβαλε πάνω τον εγωισμό του, θέλει να είναι συνεχώς ο καλύτερος», λέει ο Γιώργος Γκιουλέκας, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι ο Φάνης Μπολέτσης τον διάλεξε ως πιο εύκολο στόχο, θέλοντας να αποφύγει την Κατερίνα Δαλάκα που εμφανίστηκε πιο προετοιμασμένη στο αποψινό αγώνισμα. Μένει να δούμε αν αυτή η επιλογή θα κρίνει και το αποτέλεσμα στον 3ο αγώνα ασυλίας.

Θυμίζουμε ότι η Μπλε ομάδα κατάφερε στο χθεσινό αγώνισμα να εξασφαλίσει τη νίκη και να πάει χωρίς άγχος στο Συμβούλιο του νησιού όπου εκεί περίμενε όλους μία μεγάλη έκπληξη. Η Αναστασία Τσέρου επέστρεψε για να χαιρετίσει τους υπόλοιπους Survivors λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα.

Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που ηττήθηκαν στο στίβο μάχης και φτάνοντας στο Συμβούλιο μπήκαν σε ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας υποψηφιότητας. Η Ασημίνα συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και βγήκε υποψήφια χωρίς ωστόσο να θέλει να σχολιάσει το αποτέλεσμα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.