Σούσουρο με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε πληροφορίες για το Μάνο και τη νέα του σχέση»

April 5, 2022


Για τις συνομιλίες της με τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και την γενικότερη στάση της, όλο αυτό το διάστημα πριν τη σύλληψή της, μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Αντώνη Σρόιτερ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων…

... του ΣΚΑΪ.«Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι είχε μια εγκυμοσύνη την οποία και διέκοψε. Αυτό το είχε ισχυριστεί σε γιατρούς, στον Ιατροδικαστή με τον οποίο μιλούσε για τον θάνατο της Μαλένας και μετά δήλωνε ότι διέκοψε την εγκυμοσύνη γιατί φοβόταν το γονίδιο και πως τα παιδιά...

Για τις συνομιλίες της με τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και την γενικότερη στάση της, όλο αυτό το διάστημα πριν τη σύλληψή της, μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Αντώνη Σρόιτερ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι είχε μια εγκυμοσύνη την οποία και διέκοψε. Αυτό το είχε ισχυριστεί σε γιατρούς, στον Ιατροδικαστή με τον οποίο μιλούσε για τον θάνατο της Μαλένας και μετά δήλωνε ότι διέκοψε την εγκυμοσύνη γιατί φοβόταν το γονίδιο και πως τα παιδιά της ίσως έχουν κάποιο γονιδιακό πρόβλημα», είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε επίσης: Πάτρα: Μαρτυρία-«φωτιά» στον Κουσουλό: «Η Ρούλα μου είπε να βρω κάποιον να κάνει μαύρο τον Μάνο» (Video)

«Αν συγκεντρώσουμε τις κρίσεις της Τζωρτζίνας, τις εντάσεις του ζευγαριού, όλα τα γεγονότα ήταν σε περιόδους που κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Μάνο», συνέχισε, αποκαλύπτοντας πως η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήθελε να μάθει για την φημολογούμενη σχέση του Μάνου».

«Είχαμε αρκετές συνομιλίες με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η μέρα που η ίδια έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την μεταξύ μας συζήτηση, ήταν και η μέρα που είχαν αρχίσει τα δημοσιεύματα και οι εικασίες, ότι ο Μάνος έχει ξεκινήσει μια νέα σχέση, μια σχέση από την οποία μπορεί να έχει προκύψει και εγκυμοσύνη. Ήταν και εκείνη η φορά όπου μας κάλεσε η ίδια πίσω στο τηλέφωνο και προσπαθούσε να ρωτήσει και να λάβει πληροφορίες», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.