Θα σας πέσει το σαγόνι! Δείτε πως είναι σήμερα ο Κάτμαν από την Αννίτα Πάνια

March 5, 2021

Όλοι μας τον θυμόμαστε! Ο Νίκος Κατέλης πλέον έχει επιστρέψει στο χωριό του το Νεοχώρι Μεσολογγίου και ζει πια την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έκανε μεγάλη αίσθηση και η Αννίτα Πάνια τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή. Δείτε πως είναι σήμερα ο θρυλικός Catmam στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Παράλληλα δείτε πώς είναι σήμερα και ο Μπίλυ από την σειρά του ΑΝΤ1, το “Καφέ της Χαράς”.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Νίκος Κατέλης

Δείτε πως είναι σήμερα ο Κάτμαν

Τη θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα η “Λίλα” από το Άκρως Οικογενειακόν

Η Μαρία Γαλέτα υποδυόταν τη μικρότερη κόρη της Ναταλίας Τσαλίκη και του Γιάννη Μπέζου, την Λίλα, στο δεύτερο κύκλο της σειράς Άκρως Οικογενειακόν του ΑΝΤ1, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τις σεζόν 2001 – 2003.

Την Λίλα ενσάρκωσαν δύο ηθοποιοί, η Ιφιγένεια Καλούτσαδείτε εδώ πώς είναι σήμερα – στον πρώτο κύκλο και η Μαρία Γαλέτα στο δεύτερο. Σήμερα, η 8χρονη τότε Μαρία Γαλέτα είναι πλέον μία 29χρονη πανέμορφη κοπέλα.

Άκρως Οικογενειακόν Λίλα

Όπως είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της, θυμάται με χαρά αυτές τις στιγμές, ωστόσο η όμορφη κοπέλα, έχει ακολουθήσει άλλη επαγγελματική πορεία, καθώς είναι φαρμακοποιός. Πώς είναι σήμερα, λοιπόν;

Δείτε την Μαρία Γαλέτα:

Πώς είναι σήμερα η Λίλα από το Άκρως Οικογενειακόν;

Άκρως Οικογενειακόν: Θυμάστε την Αφροδίτη την κόρη του Γιάννη Μπέζου από τη σειρά; Δείτε πώς είναι σήμερα

Σχεδόν 18 χρόνια έχουν περάσει από την επιτυχημένη κωμική σειρά του Ant1 όπου… πρωταγωνιστούσε, όταν ήταν ακόμη μαθήτρια. Τότε η ηθοποιός που βλέπετε στην φωτογραφία υποδύονταν την τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Μπέζου, την «Αφροδίτη» στη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν»!

Σήμερα η Μαρούσα Στρογγύογλου, αν κι έχουν περάσει τόσα χρόνια, παραμένει όμορφη και πάντα με το χαμόγελο που την γνωρίσαμε τότε μέσα από το πρώτο της τηλεοπτικό εγχείρημα! Με την ευκαιρία δείτε και πως είναι σήμερα η Ντίνα από την ίδια σειρά του ΑΝΤ1!

Δείτε πώς είναι σήμερα παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε την Αφροδίτη την κόρη του Γιάννη Μπέζου από το

Θυμάστε την Αφροδίτη την κόρη του Γιάννη Μπέζου από το

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.