Αυτή είναι η 36χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε 13χρονο μαθητή-Σοκάρουν οι αποκαλύψεις[video]

February 4, 2021


Στοιχεία – σοκ περιλαμβάνει η δικογραφία για τη δράση της 35χρονης καθηγήτριας από τα βόρεια προάστια η οποία κατάφερε να αποπλανήσει τον 13χρονο μαθητή της.Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή π…

...�λογηθεί στον ανακριτή πήρε η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται πως αποπλάνησε 13χρονο μαθητή στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο από τις αρχές του 2020 και σύντομα άρχισε να τον προσεγγίζει...

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Στοιχεία – σοκ περιλαμβάνει η δικογραφία για τη δράση της 35χρονης καθηγήτριας από τα βόρεια προάστια η οποία κατάφερε να αποπλανήσει τον 13χρονο μαθητή της.

Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται πως αποπλάνησε 13χρονο μαθητή στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο από τις αρχές του 2020 και σύντομα άρχισε να τον προσεγγίζει ερωτiκά.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την μητέρα του 13χρονου μαθητή η οποία εντόπισε στον υπολογιστή του παιδιού της φωτογραφίες του μαζί με την φιλόλογο. Η μητέρα του μαθητή της β’ γuμνασίου, προχώρησε σε καταγγελία, με την φιλόλογο ωστόσο να μην συλλαμβάνεται λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και να παίρνει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Η φιλόλογος αφού κατάφερε να αποπλανήσει τον 13χρονο μαθητή, άρχισε να του υπόσχεται πράγματα, όπως ότι θα ταξίδευαν μαζί στο εξωτερικό, κάτι που φέρεται να είναι ο νεαρός σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθηγήτρια προχώρησε σε ολοκληρωμένες πράξεις με τον 13χρονο τόσο στο σπίτι του παιδιού όσο και σε διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής.

Ευρήματα υπάρχουν και στο κινητό του 13χρονου όπου είχε κάνει σχετικές εκμυστηρεύσεις για τις συνευρέσεις με την καθηγήτριά του.

πηγή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.