Στέλιος Ρόκκος: Σπαράζει η εξομολόγηση του τραγουδιστή για το έμφραγμα που υπέστη

May 23, 2024


Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για την απώλεια του αδερφού του και το έμφραγμα που υπέστη Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».Μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την απώλεια του αδέρφου του, το έμφραγμα που υπέστη και το συμβάν που τον έκανε να αναθεωρήσει τη ζωή του.«Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται μερικά πράγματα. Τον τελευταίο καιρό “τ…

...ιρό “τρώω” τη ζωή με το κουτάλι. Στη Λήμνο αράζω και συζητάω με έναν άνθρωπο, ο οποίος μου έμαθε τη θεωρία του μέτρου. Πήρε ένα μέτρο του είπα ότι είμαι 58 ετών και μου είπε πόσο μου μένει μέχρι τα 70 που ένας άνδρας είναι λειτουργικός», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο...

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για την απώλεια του αδερφού του και το έμφραγμα που υπέστη 

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την απώλεια του αδέρφου του, το έμφραγμα που υπέστη και το συμβάν που τον έκανε να αναθεωρήσει τη ζωή του.

«Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται μερικά πράγματα. Τον τελευταίο καιρό “τρώω” τη ζωή με το κουτάλι. Στη Λήμνο αράζω και συζητάω με έναν άνθρωπο, ο οποίος μου έμαθε τη θεωρία του μέτρου. Πήρε ένα μέτρο του είπα ότι είμαι 58 ετών και μου είπε πόσο μου μένει μέχρι τα 70 που ένας άνδρας είναι λειτουργικός», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.