Survivor 2024: Ξεκάθαρος στα λόγια του ο Γιάννης Περπατάρης για Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Αν θέλει εκείνη κάποια στιγμή…» (video)

May 23, 2024


Απαντήσεις σε πολλά για το Survivor έδωσε ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» το μεσημέρι της Πέμπτης 23/5.Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, απάντησε για όλα τα καuτά θέματα που τον αφορούσαν όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.Το πρώτο θέμα για το οποίο μίλησε είναι η χειροδικία προς τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την οποία φαινό…

...� είναι η χειροδικία προς τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την οποία φαινόταν πως κάποια στιγμή είχαν έρθει πολύ κοντά: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη Σταυρούλα. Αν θέλει εκείνη κάποια στιγμή να μιλήσουμε. Λύθηκε αυτό το θέμα πιστεύω, δεν έχει κάποιο θέμα μαζί μου. Δεν ήταν σωστό, αλλά...

Απαντήσεις σε πολλά για το Survivor έδωσε ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» το μεσημέρι της Πέμπτης 23/5.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, απάντησε για όλα τα καuτά θέματα που τον αφορούσαν όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Περπατάρη μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Το πρώτο θέμα για το οποίο μίλησε είναι η χειροδικία προς τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την οποία φαινόταν πως κάποια στιγμή είχαν έρθει πολύ κοντά: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη Σταυρούλα. Αν θέλει εκείνη κάποια στιγμή να μιλήσουμε. Λύθηκε αυτό το θέμα πιστεύω, δεν έχει κάποιο θέμα μαζί μου. Δεν ήταν σωστό, αλλά εκείνη την ώρα το έκανα. Ζήτησα συγγνώμη, ήταν λάθος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, απάντησε για τον Φάνη Μπολέτση, με τον οποίο παρεξηγήθηκε πριν φύγει και γι’ αυτό δεν ανέφερε το όνομά του στα πρόσωπα που θα ήθελε να δει νικητές. «Μόλις βγήκα και μου έφυγαν τα νεύρα, έπρεπε να τον βάλω στη δυάδα γιατί είναι παικταράς κι αυτός. Έγινε ότι έγινε, αλλά τον έχω και φίλο και όταν βγει θα κάνουμε και κουβέντα», εξήγησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.