Survivor 5: Άσχημα νέα για τον Βαλάντη μετά την αποχώρησή του – Ποια η κατάσταση της υγείας του;

February 2, 2022


Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor 5, ο Βαλάντης μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρέθηκε για τρίτη φορά θετικός στον κορωνοϊό και εξήγησε ποια εί…

...ναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του.Η ανακοίνωση του Βαλάντη για την κατάσταση της υγείας του μετά το Survivor 5«Νοσώ από κορωνοϊό για τρίτη φορά και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι κοντά σας. Με το που τελειώσει όλο αυτό, θα είμαι κοντά σας για να συζητήσουμε ότι θέλετε. Έχασα...

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor 5, ο Βαλάντης μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρέθηκε για τρίτη φορά θετικός στον κορωνοϊό και εξήγησε ποια είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του.

Η ανακοίνωση του Βαλάντη για την κατάσταση της υγείας του μετά το Survivor 5

«Νοσώ από κορωνοϊό για τρίτη φορά και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι κοντά σας. Με το που τελειώσει όλο αυτό, θα είμαι κοντά σας για να συζητήσουμε ότι θέλετε. Έχασα 13 κιλά στο Survivor και ήμουν λίγο εξαντλημένος. Αυτή τη στιγμή είμαι κοντά σας για να σας δείξω την καλή μου πρόθεση και ότι δεν συμβαίνει κάτι.

Παρακολουθώ Survivor, βλέπω τι γίνεται, βλέπω πώς ζεις εκεί και πώς φαίνεται στην τηλεόραση. Έχετε δει το 1/10 και θα σας τα πω από κοντά. Θα καταλάβετε πάρα πολλά όταν μιλήσουμε από κοντά. Δεν είδατε όλες τις πτυχές του εαυτού μου», είπε μεταξύ άλλων ο Βαλάντης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.