Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο Σπύρος Μπιμπίλας την αποθεώνει στο τελευταίο «αντίο»: «Σπουδαία κυρία, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

May 4, 2024


Την τελευταία της πνοή άφησε πριν από λίγες ώρες η Άννα Παναγιωτοπούλου, όπως γνωστοποίησε μέσω Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης. Έκτοτε δεκάδες φίλοι και πρώην συνεργάτες της ηθοποιού την αποχαιρετούν με θλίψη καθώς μέσα στις δεκαετίες της καριέρας της σε θέατρο και τηλεόραση άφησε ένα ανεξίτηλο στίγμα που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια ακόμα.Ανάμεσα σ’ εκείνους που θέλησαν, ανήμερα του Μεγάλου Σ…

...αββάτου, να στείλουν ένα τελευταίο «αντίο» στην Άννα Παναγιωτοπούλου είναι και ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και απερχόμενος πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την αποθεώνει μέσα απ' τους ρόλους απ' τους οποίους...

Την τελευταία της πνοή άφησε πριν από λίγες ώρες η Άννα Παναγιωτοπούλου, όπως γνωστοποίησε μέσω Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης. Έκτοτε δεκάδες φίλοι και πρώην συνεργάτες της ηθοποιού την αποχαιρετούν με θλίψη καθώς μέσα στις δεκαετίες της καριέρας της σε θέατρο και τηλεόραση άφησε ένα ανεξίτηλο στίγμα που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια ακόμα.

Ανάμεσα σ’ εκείνους που θέλησαν, ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου, να στείλουν ένα τελευταίο «αντίο» στην Άννα Παναγιωτοπούλου είναι και ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και απερχόμενος πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την αποθεώνει μέσα απ’ τους ρόλους απ’ τους οποίους ξεχώρισε, καθώς και απ’ την προσφορά της στο θέατρο και την επιθεώρηση.

Δείτε επίσης: Άννα Παναγιωτοπούλου: Ντυμένη στα μαύρα στο αγαπημένο της μέρος – Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση 6 χρόνια πριν

Το «αντίο» του Σπύρου Μπιμπίλα στην Άννα Παναγιωτοπούλου

«Αντίο Άννα… Σπουδαία κυρία του θεάτρου μας… Άννα του Ελεύθερου θεάτρου που άλλαξε την επιθεώρηση και την ματιά μας.. Άννα της Ελεύθερης Σκηνής και των σπουδαίων ρόλων.. Άννα της ανεπανάληπτης Μαντάμ Σουσούς όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της... Άννα των τριών Χαρίτων που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ… Καλό ταξίδι.. Σ’ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο Θέατρο και στο κοινό μας», ανέφερε στην δημοσίευσή του στο Instagram για την Άννα Παναγιωτοπούλου ο Σπύρος Μπιμπίλας, αναρτώντας παράλληλα μία κοινή τους φωτογραφία από τη συνύπαρξή τους στη σειρά «Μαντάμ Σουσού».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.