Άννα Παναγιωτοπούλου: Στην Ντόλτσε Βίτα αμειβόταν με ένα επταψήφιο ποσό για κάθε επεισόδιο – Τι αποκάλυπτε η ίδια

May 4, 2024


Πέρα από μεγάλη ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν γνωστή για την τάση της να μην κρύβεται στις δηλώσεις που παραχωρούσε κατά καιρούς. Σε συνεντεύξεις της δεν είχε διστάσει να σχολιάσει σκληρά ανθρώπους και καταστάσεις, λέγοντας την αλήθεια της χωρίς περιστροφές. Βέβαια, το ίδιο έκανε και για τον εαυτό της, λέγοντας μεταξύ άλλων πόσα χρήματα είχε πάρει για μία…

... από τις πιο αγαπημένες δουλειές της ιδιωτικής τηλεόρασης.Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Ντόλτσε Βίτα; Πολλοί ήταν εκείνοι που μνημόνευσαν τη θρυλική σειρά του MEGA, με αφορμή την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της χρόνια, μεταξύ αυτών και το ίδιο το Μεγάλο Κανάλι που αποχαιρέτησε...

Πέρα από μεγάλη ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν γνωστή για την τάση της να μην κρύβεται στις δηλώσεις που παραχωρούσε κατά καιρούς. Σε συνεντεύξεις της δεν είχε διστάσει να σχολιάσει σκληρά ανθρώπους και καταστάσεις, λέγοντας την αλήθεια της χωρίς περιστροφές. Βέβαια, το ίδιο έκανε και για τον εαυτό της, λέγοντας μεταξύ άλλων πόσα χρήματα είχε πάρει για μία από τις πιο αγαπημένες δουλειές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Ντόλτσε Βίτα; Πολλοί ήταν εκείνοι που μνημόνευσαν τη θρυλική σειρά του MEGA, με αφορμή την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της χρόνια, μεταξύ αυτών και το ίδιο το Μεγάλο Κανάλι που αποχαιρέτησε την Χριστίνα Μαρκάτου με ένα συγκινητικό βίντεο. Όπως αποκάλυπτε η ίδια, χάρη σε αυτή τη σειρά έγινε και μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες πρωταγωνίστριες της τηλεόρασης.

Δείτε επίσης: Άννα Παναγιωτοπούλου: Τα άγνωστα παιδικά χρόνια και οι μοναχικές στιγμές μετά την απώλεια του συζύγου της

Το ποσό που ζήτησε και πήρε η Άννα Παναγιωτοπούλου για κάθε επεισόδιο της Ντόλτσε Βίτα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη είχε αποκαλύψει πως στο Ντόλτσε Βίτα αμειβόταν με ένα επταψήφιο ποσό για κάθε επεισόδιο που συμμετείχε. «Από την τηλεόραση τότε έβγαιναν πολλά χρήματα. Εγώ στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμύριο το επεισόδιο. Ανεξάρτητα από την επιτυχία, η συμφωνία ήταν αυτή. Αυτό μου ήρθε εμένα, αυτό είπα. Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν κιόλας», είχε πει τότε η Άννα Παναγιωτοπούλου. Για την ιστορία, η σειρά παίχτηκε για 70 επεισόδια, οπότε τα μαθηματικά είναι εύκολα.

Δείτε το βίντεο από το 1:50 και μετά:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.