Survivor 5: Το μήνυμα του Τζον στην Μυριέλλα – «Μιλάω με τους γονείς σου…»

February 2, 2022


Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Διάσημοι στο σημερινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, με τους παίκτες να ακούν ηχητικά από τους αγαπημένους τους φίλους και συντρόφους. Στο άκουσμα των φωνητικών μηνυμ…

...άτων οι παίκτες βούρκωσαν και δεν μπόρεσαν μερικοί να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, καθώς εδώ και πάρα πολύ καιρό βρίσκονται μακριά από την Ελλάδα. Η Μυριέλλα Κουρεντή έλαβε ξανά ένα μήνυμα από τον φίλο και συνεργάτη της Τζον, ο οποίος μεταξύ άλλων της αποκάλυψε πως βρίσκεται...

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Διάσημοι στο σημερινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, με τους παίκτες να ακούν ηχητικά από τους αγαπημένους τους φίλους και συντρόφους. Στο άκουσμα των φωνητικών μηνυμάτων οι παίκτες βούρκωσαν και δεν μπόρεσαν μερικοί να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, καθώς εδώ και πάρα πολύ καιρό βρίσκονται μακριά από την Ελλάδα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή έλαβε ξανά ένα μήνυμα από τον φίλο και συνεργάτη της Τζον, ο οποίος μεταξύ άλλων της αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς της και ότι την ώρα που ηχογραφεί το μήνυμά του βρίσκεται στο «μέρος» τους. Μάλιστα, λίγο πριν ολοκληρώσει το μήνυμά του, της αφιέρωσε και μια μελωδία για να της δώσει δύναμη.

Το μήνυμα του Τζον στην Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor 5

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.