Νέα Τραγωδία: Νεκρός βρέθηκε 55χρονος φύλακας-Τον έφαγαν τα σκυλιά

January 11, 2021


Διερχόμενος πολίτης εντόπισε τον νεκρό τον άντρα που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι φύλακας του συσκευαστηρίου, δίπλα στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.Ενημέρωσε την Αστυνομία περίπου στις 17.30 αλλά δεν μπ…

...�ύλακας του συσκευαστηρίου, δίπλα στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.Ενημέρωσε την Αστυνομία περίπου στις 17.30 αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει καθώς γύρω από το νεκρό βρίσκονταν εξαγριωμένα σκυλιά.Το σημείο που βρέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι στην είσοδο του συσκευαστηρίου.eval(ez_write_tag([[580,400],'alldaynews_gr-medrectangle-4','ezslot_1',114,'0','0']));Ο...

Ένας άντρας βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής σε χώρο συσκευαστηρίου στην περιοχή του κάμπου της Ηλείας.

Διερχόμενος πολίτης εντόπισε τον νεκρό τον άντρα που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι φύλακας του συσκευαστηρίου, δίπλα στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.

Ενημέρωσε την Αστυνομία περίπου στις 17.30 αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει καθώς γύρω από το νεκρό βρίσκονταν εξαγριωμένα σκυλιά.

Το σημείο που βρέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι στην είσοδο του συσκευαστηρίου.

Ο 55χρονος φύλακας, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr φαίνεται να δέχθηκε επίθεση από τα σκυλιά που κατάφεραν να τον τραυματίσουν σε καίριο σημείο και να υποκύψει από τα τραύματά του, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτά και να προφυλαχθεί σε κάποιο σημείο.

Η εγκληματική ενέργεια φέρεται να έχει αποκλειστεί.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.