Φαίη Σκορδά: Το σχόλιο για το θάνατο του πατέρα της Μαρίνας Σάττι – «Οι σκέψεις έρχονται όσο κι αν τις κρατάς»

April 26, 2024


Η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της στην εκπομπή Fays Time, σχολίασαν τα κλάματα της Μαρίνας Σάττι για τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από μερικές εβδομάδες. Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε βάλει στον πάγο όλες τις υποχρεώσεις της για την Eurovision για λίγο χρονικό διάστημα.Καλεσμένη ωστόσο στην εκπομπή Στούντιο 4, ξέσπασε σε κλάματα μη μπορώντας να ανασάνει, έχοντας έρθει στο μυαλό της …

...εικόνες, έπειτα από μια ερώτηση που της έκαναν οι παρουσιαστές.Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την Μαρίνα Σάττι«Εκτιμώ πάρα πολύ τον τρόπο που την αντιμετώπισαν οι παρουσιαστές σε αυτό το ευαίσθητο θέμα, που θα μπορούσε κάποιος άλλος να αναφερθεί και να κάνει συγκεκριμένη...

Η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της στην εκπομπή Fays Time, σχολίασαν τα κλάματα της Μαρίνας Σάττι για τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από μερικές εβδομάδες. Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε βάλει στον πάγο όλες τις υποχρεώσεις της για την Eurovision για λίγο χρονικό διάστημα.

Καλεσμένη ωστόσο στην εκπομπή Στούντιο 4, ξέσπασε σε κλάματα μη μπορώντας να ανασάνει, έχοντας έρθει στο μυαλό της εικόνες, έπειτα από μια ερώτηση που της έκαναν οι παρουσιαστές.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την Μαρίνα Σάττι

«Εκτιμώ πάρα πολύ τον τρόπο που την αντιμετώπισαν οι παρουσιαστές σε αυτό το ευαίσθητο θέμα, που θα μπορούσε κάποιος άλλος να αναφερθεί και να κάνει συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν θέλανε να πάει προς τα εκεί, ήρθαν όμως οι σκέψεις. Οι σκέψεις έρχονται όσο κι αν τις κρατάς και αν προσπαθείς να τις βάλεις στην άκρη. Και μπορεί από μία οποιαδήποτε αφορμή, να έρθουν μπροστά σου οι εικόνες και να μη συγκρατηθείς.

Σε αυτές τις στιγμές, όταν έχεις να κάνεις πράγματα, πόσω μάλλον τώρα που έχει έναν συγκεκριμένο στόχο, που το πρόγραμμά της είναι γεμάτο μέχρι να γίνει η Γιουροβίζιον, μπορεί να βοηθήσει. Είναι σαν να ξέρεις κάποια στιγμή ότι πρέπει να το αντιμετωπίσεις, αλλά να μην είσαι έτοιμος. Θέλει το χρόνο του και να προσπαθείς να βάζεις πολλά μέσα στην ημέρα, να μην θες να μείνεις μόνος το Σαββατοκύριακο, να προσπαθείς να ξεχαστείς», σχολίασε η Φαίη Σκορδά στο πλατό της εκπομπής, ενώ στο τέλος φάνηκε και η δική της συγκίνηση.

Όπως είναι γνωστό, πριν μερικούς μήνες έφυγε εντελώς ξαφνικά έπειτα από ανακοπή καρδιας στον ύπνο του και ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, ο οποίο έμενε με την μητέρα της μόνιμα στο Κιλκις. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έχει πάρει τον αγαπημένο του σκύλο και πλέον μένει μαζί της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.