Survivor 5: Ξεχάστε ότι ξέρατε – Ποιες ημέρες θα προβάλλεται φέτος

December 23, 2021


Σε νέες βάσεις μπαίνει η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ενόψει του μεγάλου στοιχήματος και για τις δύο πλευρές που ακούει στο όνομα «Survivor». Το κανάλι του Φαλήρου και ο Τούρκος παραγωγ…

...ός γνωρίζουν ότι φέτος το τοπίο του ανταγωνισμού είναι ένα «ναρκοπέδιο» και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια να κάνουν την ανατροπή, ενώ και στις δύο πλευρές επικρατεί μεγάλη αγωνία για τη σύγκρουση με τα δυνατά χαρτιά της μυθοπλασίας.Όπως αναφέρει η Reallife, στο πλαίσιο αυτό, ο...

Σε νέες βάσεις μπαίνει η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ενόψει του μεγάλου στοιχήματος και για τις δύο πλευρές που ακούει στο όνομα «Survivor». Το κανάλι του Φαλήρου και ο Τούρκος παραγωγός γνωρίζουν ότι φέτος το τοπίο του ανταγωνισμού είναι ένα «ναρκοπέδιο» και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια να κάνουν την ανατροπή, ενώ και στις δύο πλευρές επικρατεί μεγάλη αγωνία για τη σύγκρουση με τα δυνατά χαρτιά της μυθοπλασίας.

Όπως αναφέρει η Reallife, στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να αλλάξει τον έως τώρα προγραμματισμό του «Survivor» και να επιχειρήσει να βρει τον δρόμο του στο λιγότερο «ασφυκτικό» -όπως κρίνει περιβάλλον ανταγωνισμού του Σαββατοκύριακου.

5 μέρες την εβδομάδα Survivor

Για τον λόγο αυτόν, το ριάλιτι επιβίωσης φέτος θα μεταδίδεται από το Σάββατο έως την Τετάρτη, αυξάνοντας τα επεισόδια σε πέντε την εβδομάδα. Μάλιστα, και η πρεμιέρα του «Survivor» μετακινήθηκε για να αποφύγει «μετωπικές» συγκρούσεις.

Γνωρίστε εδώ τους Μαχητές αλλά και τους Διάσημους.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!

Παραλίγο ξύλο στο αεροπλάνο μεταξύ παικτών – Χαμός στην πτήση για Άγιο Δομίνικο

4 και σήμερα για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 5 που έχει καθοριστεί για την Κυριακή 26/12 και ήδη… ξεκίνησαν τα ευτράπελα! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει παρασκήνια από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και spoilers! Δεν έχουμε πέσει έξω σε τίποτα και το ξέρετε πολύ καλά… Αλλά πάμε τώρα στο ζουμί γιατί άλλο είναι το θέμα μας!

Το μεσημέρι της Δευτέρας 20/12 οι Μαχητές αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τον Άγιο Δομίνικο (δείτε βίντεο) αλλά πριν φτάσουν στο νησί, όπως μαθαίνουμε υπήρξε έντονος καυγάς την ώρα που βρίσκονταν στον αέρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε θερμό επεισόδιο στην ομάδα των Μαχητών πριν καν φτάσουν στον Αγιο Δομίνικο. Δύο από τους παίκτες που αναμένεται να διεκδικήσουν αρχηγικό ρόλο για τον εαυτό τους είχαν έντονο επεισόδιο που αρχικά περιέχει μόνο ειρωνείες και βλέμματα αλλά στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν περισσότερο.

Μάλιστα ήδη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν αρχίσει αν δημιουργούνται δύο υποομάδες στους Μαχητές παρά το γεγονός ότι ακόμη το παιχνίδι δεν έχει αρχίσει. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 – Πελαγία Μπέλλα Καζολέα: Η καταγωγή και η σχέση με τον Χρήστο Φερεντίνο

Survivor 5: Φεύγει για Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός – Η φωτογραφία μαζί με τους συνεργάτες του

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.