Την χάζευαν όλοι στην παραλία: Η Θεοφανία Παπαθωμά εμφανίστηκε με κατακόκκινο μαγιό και σώμα 20άρας

May 6, 2024


Πάσχα στην παραλία έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά.Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε κόκκινο ολόσωμο μαγιό απολαμβάνοντας τις βουτιές της και τις χαλαρές στιγμές που ακολούθησαν κάτω από τον ήλιο και έκανε τα πλήθη να παραληρούν με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.Κάνοντας σχετική ανάρτηση στα social media η Θεοφανία Παπαθωμά μοιράστηκε τις νέες της φωτογραφίες στέλνοντας τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους…

...ας τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους.«Καλό και ευλογημένο Πάσχα» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στην ανάρτησή της με τους διαδικτυακούς της φίλους να απαντούν με τις ευχές τους κάτω από τα σχόλια της ανάρτησής της.Η γνωστή ηθοποιός πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό...

Θεοφανία Παπαθωμά: Αλάλιασε τα πλήθη η ηθοποιός

Πάσχα στην παραλία έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε κόκκινο ολόσωμο μαγιό απολαμβάνοντας τις βουτιές της και τις χαλαρές στιγμές που ακολούθησαν κάτω από τον ήλιο και έκανε τα πλήθη να παραληρούν με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Κάνοντας σχετική ανάρτηση στα social media η Θεοφανία Παπαθωμά μοιράστηκε τις νέες της φωτογραφίες στέλνοντας τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Καλό και ευλογημένο Πάσχα» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στην ανάρτησή της με τους διαδικτυακούς της φίλους να απαντούν με τις ευχές τους κάτω από τα σχόλια της ανάρτησής της.

Η γνωστή ηθοποιός πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τρεις φωτογραφίες της στις οποίες την είδαμε να ποζάρει με ένα κόκκινο μαγιό.

Μάλιστα, μας αποκάλυψε και το τατουάζ της.

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου που έγιναν viral

Το πρώην ζευγάρι παρουσιάζει απόλυτη σύμπνοια και ταύτιση απόψεων σχετικά με το φαινόμενο. Ειδικότερα ο τραγουδιστής θεωρεί «φοβερό» από ανθρώπους που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα να μην έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό και να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε» ενώ προσθέτει «να μου πεις, εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…».

Από την πλευρά της η ηθοποιός παρουσιάζεται βέβαιη για το φαινόμενο υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι αφρικανική σκόνη», ενώ κάνει λόγο για χημικά, με τα οποία, κάποιοι «κάθε μέρα προσπαθούν να σε σκοτώσουν».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.