Survivor 5 – Άσπα Πρεδάρη: To πιο καuτό instagram account το έχει αυτή η μαχήτρια

December 23, 2021


Η Άσπα Πρεδάρη γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1998. Διατηρεί το δικό της κέντρο αισθητικής και έχει παράλληλα ένα γuμναστήριο το οποίο άνοιξε σε πολύ μικρή ηλικία.Βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση και δηλώνει …

...πολύ ερωτευμένη. Αποφάσισε να έρθει στο Survivor διότι πιστεύει ότι είναι γεννημένη για την τηλεόραση. Είναι σίγουρη πως με την τρέλα της και τον αυθορμητισμό της θα κερδίσει τη συμπάθεια των συμπαικτών της και του τηλεοπτικού κοινού. Και μπορεί να είναι πολύ καλή αθλήτρια, οι...

Η Άσπα Πρεδάρη γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1998. Διατηρεί το δικό της κέντρο αισθητικής και έχει παράλληλα ένα γuμναστήριο το οποίο άνοιξε σε πολύ μικρή ηλικία.

Βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμένη. Αποφάσισε να έρθει στο Survivor διότι πιστεύει ότι είναι γεννημένη για την τηλεόραση. Είναι σίγουρη πως με την τρέλα της και τον αυθορμητισμό της θα κερδίσει τη συμπάθεια των συμπαικτών της και του τηλεοπτικού κοινού. Και μπορεί να είναι πολύ καλή αθλήτρια, οι μαγειρικές της ικανότητες, όμως, είναι αυτές που θα την κάνουν να ξεχωρίσει.

Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι πως θα «παλέψει» για τον τίτλο της μαγείρισσας στην παραλία των Μαχητών (δείτε εδώ τους υπόλοιπος).

Το προφίλ της Άσπας Πρεδάρη στο instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 – Κρυσταλλία Κουτσιμάνη: Είναι 27, έχει δυο παιδιά και 9 αδέρφια

Survivor 5 – Σάββας Κάλφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η κούκλα σύντροφός του

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.