Επίσημο: Τα 7 μέρη που απαγορεύεται να μπουν οι ανεμβολίαστοι τα Χριστούγεννα

December 13, 2021


Συνεχίζεται η πίεση με ρεβεγιόν δύο ταχυτήτων.
Η πίεση στους ανεμβολίαστους συνεχίζεται από την κυβέρνηση, εν όψει Χριστουγέννων, με κυβερνητικούς κύκλους να αποκλείουν το lockdown και τα περυσινά αυσ…

...�τηρότατα υγειονομικά μέτρα για όλους μέχρι το ρεβεγιόν. Οι συνθήκες φέτος είναι διαφορετικές, η ανάγκη όμως να περιοριστεί η μετάδοση το τέταρτο κύμα του κορωνοϊού.Οι πρόσφατες αποφάσεις για μέτρα απαγόρευσης της παρουσίας των ανεμβολίαστων σε συγκεκριμένα μέρη οδηγούν...

Συνεχίζεται η πίεση με ρεβεγιόν δύο ταχυτήτων.
Η πίεση στους ανεμβολίαστους συνεχίζεται από την κυβέρνηση, εν όψει Χριστουγέννων, με κυβερνητικούς κύκλους να αποκλείουν το lockdown και τα περυσινά αυστηρότατα υγειονομικά μέτρα για όλους μέχρι το ρεβεγιόν. Οι συνθήκες φέτος είναι διαφορετικές, η ανάγκη όμως να περιοριστεί η μετάδοση το τέταρτο κύμα του κορωνοϊού.

Οι πρόσφατες αποφάσεις για μέτρα απαγόρευσης της παρουσίας των ανεμβολίαστων σε συγκεκριμένα μέρη οδηγούν αυτήν την ομάδα πολιτών ουσιαστικά σε ένα ρεβεγιόν στο σπίτι.

Οι ανεμβολίαστοι δεν έχουν πρόσβαση ήδη σε κέντρα διασκέδασης, κλειστούς (εσωτερικούς) χώρους εστίασης, θέατρα, κινηματογράφους, μουσεία, εκθέσεις και γuμναστήρια. Παράλληλα ξεκινούν και νέες απαγορεύσεις για τα θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα που ξεκινούν αυτές τις ημέρες τη λειτουργία τους.


Σε αυτά θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση μόνο οι εμβολιασμένοι και οι νοσούντες, θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε μη εμβολιασμένους, ενώ τα παιδιά θα εισέρχονται στους χώρους τους μόνο με self test.

Οι εορτασμοί δύο ταχυτήτων θα ισχύουν και για τους άνω των 60 ετών ανεμβολίαστους με την τρίτη δόση μέσα στο επτάμηνο. «Όλοι μαζί να κάνουμε προσπάθεια να μειώσουμε την επιδημιολογική καμπύλη, να κάνουμε γιορτές» τόνισε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης κατά την ανακοίνωση των εξειδικευμένων μέτρων για την περίοδο των εορτών.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.