Ο Μπeος πηγαίνει στο Survivor – Η κρυφή συμφωνία με Ατζούν

December 7, 2023


Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια για μία μεγάλη συμφωνία, η οποία αφορά την πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας στον Τούρκο, αλλά και το ρόστερ του νέου ριάλιτι.Η συμφωνία με τον Μπέο δεν αφορά μόνο την πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και την αρωγή που θα έχει ο Τούρκος επιχειρηματίας από τον Δήμο Βόλου για τα επενδυτικά του σχέδια. Ο Ιλίτζαλι, μαζί με ομάδα Τούρκων επιχειρηματιών, σχεδιάζει τη δημι…

...�τζαλι, ο οποίος φημίζεται για την αγάπη του στο ποδόσφαιρο, επιθυμεί να επενδύσει στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τον σύλλογο του Βόλου. Η συμφωνία με τον Μπέο δεν αφορά μόνο την πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και την αρωγή που θα έχει...

Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια για μία μεγάλη συμφωνία, η οποία αφορά την πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας στον Τούρκο, αλλά και το ρόστερ του νέου ριάλιτι.

  • Σε μία εξέλιξη που αναμένεται να αλλάξει το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor και ιδιοκτήτης της ομάδας Hull City στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ατζούν Ιλίτζαλι, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση της ΠΑΕ Βόλος από τον Αχιλλέα Μπέο. Ο Ιλίτζαλι, ο οποίος φημίζεται για την αγάπη του στο ποδόσφαιρο, επιθυμεί να επενδύσει στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τον σύλλογο του Βόλου.

Η συμφωνία με τον Μπέο δεν αφορά μόνο την πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και την αρωγή που θα έχει ο Τούρκος επιχειρηματίας από τον Δήμο Βόλου για τα επενδυτικά του σχέδια. Ο Ιλίτζαλι, μαζί με ομάδα Τούρκων επιχειρηματιών, σχεδιάζει τη δημιουργία μιας Μαρίνας και ενός ξενοδοχείου στην περιοχή του πεδίου του Άρεως, με στόχο να αναδείξει τον Βόλο σε μία σημαντική τουριστική και αθλητική δύναμη.

Διαβάστε την συνέχεια πατώντας εδώ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.