«Το πιο ξεχωριστό δώρο του είναι…» – Τα τρυφερά λόγια της Ελισάβετ Μουτάφη για τον σύζυγό της

December 6, 2023


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, έκανε το πρωί της Τετάρτης 6/12, Ελισάβετ Μουτάφη. Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, μίλησε για τον ρόλο της, για τις αντιδράσεις του κόσμου (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια το Twitter) αλλά και για τον σύζυγό της.«Εμένα με συμπαθεί πολύ ο κόσμος σε σχέση με τη σειρά. Ενώ είμαι σκληρή με τη μικρή, είναι υπέρ μου γιατί εί…

... τη μικρή, είναι υπέρ μου γιατί είμαι δίκαια. Ο ρόλος μου είναι μια γυναίκα που έχει χάσει τον άντρα της και έχει χάσει και την οικογένεια της από την άλλη. Εγώ δεν διαβάζω twitter και τέτοια δεν έχω, μου τα μεταφέρουν. Ο κόσμος στον δρόμο είναι υπέρ της Στάσας και εγώ είμαι υπέρ, υποστηρίζω...

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, έκανε το πρωί της Τετάρτης 6/12, Ελισάβετ Μουτάφη. Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, μίλησε για τον ρόλο της, για τις αντιδράσεις του κόσμου (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια το Twitter) αλλά και για τον σύζυγό της.

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Μουτάφη

«Εμένα με συμπαθεί πολύ ο κόσμος σε σχέση με τη σειρά. Ενώ είμαι σκληρή με τη μικρή, είναι υπέρ μου γιατί είμαι δίκαια. Ο ρόλος μου είναι μια γυναίκα που έχει χάσει τον άντρα της και έχει χάσει και την οικογένεια της από την άλλη. Εγώ δεν διαβάζω twitter και τέτοια δεν έχω, μου τα μεταφέρουν. Ο κόσμος στον δρόμο είναι υπέρ της Στάσας και εγώ είμαι υπέρ, υποστηρίζω τον ρόλο μου» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν μου έχει τύχει να με βρίσουν στο δρόμο λόγω κάποιου ρόλου. Εγώ μέχρι τώρα αν και μου αρέσουν οι πολύ πιο δύσκολες, δεν έχει συμβεί, θα ήθελα όμως να συμβεί και να με ταυτίσουν με κάποιο ρόλο. Μου αρέσει και η άλλη πλευρά πολύ» πρόσθεσε.

Στο τέλος η ηθοποιός, δήλωσε για τον σύζυγό της: «Το πιο ξεχωριστό δώρο του συζύγου μου είναι ότι είναι μαζί μου και που ζήτησε να τον παντρευτώ, να είμαι ο άνθρωπος της ζωής του και που υπάρχει δίπλα μου»

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.