Άννα Παναγιωτοπούλου – Ο Παύλος Χαϊκάλης την αποχαιρετά συγκινημένος: «Είχε μια τρέλα εσωτερική»

May 7, 2024


Με αφορμή την πρόσφατη απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και τη δημοσιογράφο, Χαρά Μπουτσικάκη. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής εξήρε τον χαρακτήρα και την ποιότητα της εκλιπούσας, τονίζοντας ότι δεν χωρούσε μέσα στα «πρέπει» που υπάρχουν πολλές φορές στην κοινωνία.«Η Άννα ήταν ένας άνθρωπος έξω από τις συμβάσεις μίας κοινωνίας που έ…

...χει ορίσει συγκεκριμένες δομές για να δράσεις. Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης και έκφρασης, είχε μία τρέλα εσωτερική με έναν εσωτερικό ρυθμό δικό της, και στη ζωή της και στη σκηνή, που την έκανε να είναι τελείως ανατρεπτική. Είχε μια άλλη ποιότητα χαρακτήρα και άλλο τρόπο σκέψεις....

Με αφορμή την πρόσφατη απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και τη δημοσιογράφο, Χαρά Μπουτσικάκη. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής εξήρε τον χαρακτήρα και την ποιότητα της εκλιπούσας, τονίζοντας ότι δεν χωρούσε μέσα στα «πρέπει» που υπάρχουν πολλές φορές στην κοινωνία.

«Η Άννα ήταν ένας άνθρωπος έξω από τις συμβάσεις μίας κοινωνίας που έχει ορίσει συγκεκριμένες δομές για να δράσεις. Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης και έκφρασης, είχε μία τρέλα εσωτερική με έναν εσωτερικό ρυθμό δικό της, και στη ζωή της και στη σκηνή, που την έκανε να είναι τελείως ανατρεπτική. Είχε μια άλλη ποιότητα χαρακτήρα και άλλο τρόπο σκέψεις. Την Άννα Παναγιωτοπούλου μπορούσες πολύ εύκολα να την αγαπήσεις, να την ερωτευτείς και να την λατρέψεις, ενώ μπορούσες επίσης εύκολα να την παρεξηγήσεις, αν δεν καταλάβαινες τις δομές της», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δείτε επίσης: Άννα Παναγιωτοπούλου: Τα άγνωστα παιδικά χρόνια και οι μοναχικές στιγμές μετά την απώλεια του συζύγου της

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου

«H Άννα Παναγιωτοπούλου σαν συνεργάτης ήταν πολύ υπέρ του δικαίου, δεν αδικούσε συνάδελφο, δεν μιλούσε εις βάρος κάποιου και αν έκανε λάθη, είχε την αξιοπρέπεια να ζητήσει συγγνώμη, και να εκφραστεί θετικότερα για το άτομο ή για την περίσταση που συνέβη. Είχε χιούμορ και ήταν πολύ ζεστός άνθρωπος. Δεν είχε όρια και το “πρέπει” δεν υπήρχε στη ζωή της, εκφραζόταν με πολύ μεγάλη άνεση, αν ήθελε να κάνει κάτι θα το έκανε. Δεν κρυβόταν για τίποτα», κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης στην τοποθέτησή του για την Άννα Παναγιωτοπούλου στην πρωινή εκπομπή του Open.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.