«Δεν το ήξερα! Αυτές τις λεπτομέρειες…» – Η αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την προσωπική ζωή του Στάθη Σχίζα

December 6, 2023


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νυχτερινή εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε και απάντησε για την μεγαλύτερη έκπληξη που έχει δεχθεί ποτέ, για την νέα σχέση του πρώην συζύγου της, Αριστομένη Γιαννόπουλου, αλλά και για μία λεπτομέρεια στη ζωή του Στάθη Σχίζα για την οποία δεν είχε ιδέα.Πιο συγκεκριμένα, όταν ο τελευταίος έκανε τουρ στο σπί…

...τι του (δείτε το εδώ), έδειξε πως υπάρχει στα ντουλάπια της κουζίνας του και μία κούπα με το όνομα της influencer, κάτι που δεν γνώριζε η ίδια και άκουσε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα.Η αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τη λεπτομέρεια στο σπίτι του Στάθη Σχίζα«Μια τεράστια...

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νυχτερινή εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε και απάντησε για την μεγαλύτερη έκπληξη που έχει δεχθεί ποτέ, για την νέα σχέση του πρώην συζύγου της, Αριστομένη Γιαννόπουλου, αλλά και για μία λεπτομέρεια στη ζωή του Στάθη Σχίζα για την οποία δεν είχε ιδέα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο τελευταίος έκανε τουρ στο σπίτι του (δείτε το εδώ), έδειξε πως υπάρχει στα ντουλάπια της κουζίνας του και μία κούπα με το όνομα της influencer, κάτι που δεν γνώριζε η ίδια και άκουσε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα.

Η αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τη λεπτομέρεια στο σπίτι του Στάθη Σχίζα

«Μια τεράστια έκπληξη στα γενέθλιά μου ήταν πριν κάποια χρόνια, που μου έκανε πρόταση γάμου ο πρώην άντρας μου. Απολύτως φυσιολογικό ο Αριστομένης να μην χαιρετήσει τον Στάθη Σχίζα, κι εγώ όταν δεν ξέρω κάποιον δεν τον χαιρετάω. Είναι λογικό να έχει νέα σχέση. Με τον καιρό, όταν υπάρχουν νέοι σύντροφοι ξεχνιούνται και τα παλιά. Δεν την έχω γνωρίσει, έχουμε επαφές, αλλά δεν έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο Σουηδίας… Κατά τα άλλα είμαστε πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά για τον κάποτε σύζυγό της (δείτε εδώ τι δηλώνει εκείνος για τη νέα του σύντροφο).

Για την κούπα του νικητή του Survivor 5, σημείωσε: «Υπάρχει τέτοια κούπα; Πίνει με χαρά τον καφέ του σε αυτή; Δεν το ήξερα. Αυτές τις λεπτομέρειες από εσάς τις μαθαίνω…».

Όταν ρωτήθηκε για τα υλικά που βάζει στα μελομακάρονα που φτιάχνει, επισήμανε: «κάθε χρόνο η ίδια ερώτηση και ακόμα δεν έχω μάθει… Στα μελομακάρονα βάζω μέλι, καρύδι, αλεύρι, ζάχαρη και λάδι. Έχω να τα φτιάξω σίγουρα εφτά χρόνια.».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.