Survivor 2024 spoiler 07/05: Σιγά μην κλάψει σιγά μην φοβηθεί! Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

May 7, 2024


Survivor 2024 spoiler 07/05: Και, κάπως έτσι, φτάνουμε σχεδόν με… συνοπτικές διαδικασίες προς το τέλος του φετινού Survivor. Οι εκπλήξεις είναι συνεχόμενες, το τέλος για ορισμένους παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες έχει έρθει ανέλπιστα και οι πολλές ατυχίες αναγκάζουν την παραγωγή να σκεφτεί τη στάση της για το επόμενο χρονικό διάστημα.Μόλις στο τελευταίο επεισόδιο, άλλωστε, είδαμε την Αναστασία …

...Τσέρου να αποχωρεί, καθώς οι γιατροί δεν της δίνουν σε καμία περίπτωση το «πράσινο φως», προκειμένου να συνεχίσει να ενισχύει τις προσπάθειες της μπλε ομάδας στο φετινό παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο, έχουν πια απομείνει δέκα παίκτες ακόμη να αγωνίζονται για το έπαθλο του τελικού...

Survivor 2024 spoiler 07/05: Και, κάπως έτσι, φτάνουμε σχεδόν με… συνοπτικές διαδικασίες προς το τέλος του φετινού Survivor. Οι εκπλήξεις είναι συνεχόμενες, το τέλος για ορισμένους παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες έχει έρθει ανέλπιστα και οι πολλές ατυχίες αναγκάζουν την παραγωγή να σκεφτεί τη στάση της για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μόλις στο τελευταίο επεισόδιο, άλλωστε, είδαμε την Αναστασία Τσέρου να αποχωρεί, καθώς οι γιατροί δεν της δίνουν σε καμία περίπτωση το «πράσινο φως», προκειμένου να συνεχίσει να ενισχύει τις προσπάθειες της μπλε ομάδας στο φετινό παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο, έχουν πια απομείνει δέκα παίκτες ακόμη να αγωνίζονται για το έπαθλο του τελικού νικητή και εννέα, όπως δείχνουν, θα έχουν μείνει στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.