Χλωμń & πάρα πολú ταλαιπωρnμένη: Δύσκολες ώρες για την Άντζελα Δημητρίου – Απανωτά τα «χτυπńματα»

December 6, 2023


Η Άντζελα Δημητρίου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την περιοδεία της στην Αμερική με τον Χρήστο Δάντη.Ωστόσο, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα την περίμενε μία μεγάλη περιπέτεια.Το ταξίδι δεν ήταν εύκολο για την τραγουδίστρια καθώς λόγω χιονιά στην Φρανκφούρτη, έμεινε εγκλωβισμένη σε βανάκι που θα τη μετέφερε στο αεροπλάνο.Η ταλαιπωρία της όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο της Αθήνα…

...ς, η Άντζελα Δημητρίου έχασε τις βαλίτσες της. «Καλά είμαι, ταλαιπωρημένη πάρα πολύ, είχαμε θέμα. Όλα καλά» είπε μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Άντζ. Δημητρίου: Έφτασε στο αεροδρόμιο της Αθήνας μετά από τεραστία ταλαιπωρία και έχασε...

Η Άντζελα Δημητρίου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την περιοδεία της στην Αμερική με τον Χρήστο Δάντη.

Ωστόσο, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα την περίμενε μία μεγάλη περιπέτεια.

Το ταξίδι δεν ήταν εύκολο για την τραγουδίστρια καθώς λόγω χιονιά στην Φρανκφούρτη, έμεινε εγκλωβισμένη σε βανάκι που θα τη μετέφερε στο αεροπλάνο.

Η ταλαιπωρία της όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, η Άντζελα Δημητρίου έχασε τις βαλίτσες της. «Καλά είμαι, ταλαιπωρημένη πάρα πολύ, είχαμε θέμα. Όλα καλά» είπε μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.




«Είμαστε σε ένα λεωφορείο με χιόνι, λίγη ζέστη έχουμε, εντάξει, έχουμε ξεπαγιάσει, εγώ κάνω κούνια μπέλα σε λίγο θα κάνουμε γuμναστική. Όλα καλά. Αισιοδοξία πιο πολύ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται» είπε τηλεφωνικά στο «Super Κατερίνα».

Η ταλαιπωρία της όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς όταν έφτασε στο αεροδρόμιο και σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, έχασε τις βαλίτσες της για λίγο. «Καλά είμαι, ταλαιπωρημένη πάρα πολύ, είχαμε θέμα. Όλα καλά» είπε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.