Λάμπρος Κωνσταντάρας για Fays Time: «Την τρίτη μέρα είπα “τώρα πρέπει να ξανάρθω”; Όταν βαριέμαι στην εκπομπή φαίνεται»

December 6, 2023


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό σουσου του OPEN, έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά στην καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fays Time.«Την τρίτη μέρα στο Fays time, είπα “τώρα πρέπει να ξανάρθω για εκπομπή;” ωραία είναι αλλά άλλοι οι ρυθμοί του καθημερινού, άλλοι του Σαββατοκύριακου. Είναι πολλές φορές που αναρωτιέμαι αν α…

...αι πολλές φορές που αναρωτιέμαι αν αυτά που συζητάμε αφορούν κανέναν και με πειράζει η Φαίη, ρωτώντας μου αν θέλω να αναλάβω την αρχισυνταξία. Όταν βαριέμαι φαίνεται. Και βαριέμαι, όχι γιατί είναι βαρετή η εκπομπή αλλά γιατί θεωρώ ότι κάποια θέματα μπορεί να μην αφορούν εμένα»,...

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό σουσου του OPEN, έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά στην καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fays Time.

H δήλωση του Κωνσταντάρα για το Fays Time

«Την τρίτη μέρα στο Fays time, είπα “τώρα πρέπει να ξανάρθω για εκπομπή;” ωραία είναι αλλά άλλοι οι ρυθμοί του καθημερινού, άλλοι του Σαββατοκύριακου. Είναι πολλές φορές που αναρωτιέμαι αν αυτά που συζητάμε αφορούν κανέναν και με πειράζει η Φαίη, ρωτώντας μου αν θέλω να αναλάβω την αρχισυνταξία. Όταν βαριέμαι φαίνεται. Και βαριέμαι, όχι γιατί είναι βαρετή η εκπομπή αλλά γιατί θεωρώ ότι κάποια θέματα μπορεί να μην αφορούν εμένα», δήλωσε για τη νέα του συνεργασία.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο νέο κύκλο του Survivor που επιστρέφει στο κανάλι από τη νέα χρονιά με την παλιά εκδοχή του “Διάσημοι – Μαχητές” – δείτε το ερωτηματολόγιο που εξασφαλίζει μια θέση στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν έχω μάθει τίποτα για Survivor Πανόραμα, αν υπήρχε κάτι τέτοιο, κάτι θα είχε πάρει το αυτή μας… Δεν νομίζω ότι υπάρχει χρόνος στο πρόγραμμα του καναλιού για το Survivor Πανόραμα. Εμένα δε με αφήνει η Φαίη να πάω στο Survivor φέτος. Το ποσοστό των καινούργιων και τον παλιών παικτών που θα δούμε, το ξέρει μόνο η εταιρεία» σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.