Τεράστιο «όχι» Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1

December 6, 2023


Μία έκπληξη επεφύλασσε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής Πάμε Δανάη για τη μία εκ των εκπομπών παραγωγής του Αντώνη Κανάκη, το Βινύλιο, το οποίο τα ρεπορτάζ από την αρχή της χρονιάς έδειχναν ότι επιστρέφει από του Ιανουάριο του 2024 στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.Όπως μετέφερε ο Αλέξης Μίχας, ο Αντώνης Κανάκης, με προσωπική του απόφαση, που δεν έχει να κάνει με τα θέλω του σταθμού ή τον προγραμματισμό του …

μό του καναλιού, αποφάσισε να μην υπάρχει αυτήν την τηλεοπτική περίοδο το Βινύλιο στη μικρή οθόνη.Διαβάστε περισσότερα στο dailymediaΤο διαβάσαμε εδώ

Μία έκπληξη επεφύλασσε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής Πάμε Δανάη για τη μία εκ των εκπομπών παραγωγής του Αντώνη Κανάκη, το Βινύλιο, το οποίο τα ρεπορτάζ από την αρχή της χρονιάς έδειχναν ότι επιστρέφει από του Ιανουάριο του 2024 στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Όπως μετέφερε ο Αλέξης Μίχας, ο Αντώνης Κανάκης, με προσωπική του απόφαση, που δεν έχει να κάνει με τα θέλω του σταθμού ή τον προγραμματισμό του καναλιού, αποφάσισε να μην υπάρχει αυτήν την τηλεοπτική περίοδο το Βινύλιο στη μικρή οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα στο dailymedia

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.