Χαμογελαστός ο Τσίπρας στην πρώτη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διάσπαση: «Τον χειροκρότησαν όρθιοι οι βουλευτές»

December 1, 2023


Το παρών έδωσε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή όπου συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου και της ανεξαρτητοποίησης Τσακαλώτου και Πέρκα.Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος μπήκε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα της Γερουσίας, χαμογελαστός και ευδιάθετος, με τους βουλευτές να σηκώνονται και να τον χειροκροτούν. Πολλοί ήταν εκείν…

...οι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν. Όπως φαίνεται και στα παρακάτω στιγμιότυπα, οι χειραψίες έδιναν και έπαιρναν, ενώ η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά και μήνυμα καθώς γίνεται μετά τη διάσπαση με την αποχώρηση των “11”.Ο πρώην πρωθυπουργός...

Το παρών έδωσε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή όπου συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου και της ανεξαρτητοποίησης Τσακαλώτου και Πέρκα.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος μπήκε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα της Γερουσίας, χαμογελαστός και ευδιάθετος, με τους βουλευτές να σηκώνονται και να τον χειροκροτούν. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν. Όπως φαίνεται και στα παρακάτω στιγμιότυπα, οι χειραψίες έδιναν και έπαιρναν, ενώ η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά και μήνυμα καθώς γίνεται μετά τη διάσπαση με την αποχώρηση των “11”.

Ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε στα κοινοβουλευτικά έδρανα δίπλα στον ευρωβουλευτή, Κώστα Αρβανίτη. Όπως μαρτυρούν οι εικόνες, το κλίμα μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο με τους δύο άνδρες να γελούν.




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.