Μελαχρινός, κούκλος με πράσινα μάτια – Αυτός είναι ο ”άγνωστος” ξάδερφος της Ιωάννας Τούνη από το σόι του πατέρα της

November 30, 2023


Η Ιωάννα Τούνη έχει μιλήσει ανοιχτά για την οικογένειά της και για το γεγονός, πως δεν είχε τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τον πάτερα της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και έτσι η influencer μεγάλωσε με τη μητέρα της, την κυρία Τάνια.Σήμερα, η Ιωάννα Τούνη έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αποκτώντας ένα γιο. Η ίδια συχνά αναφέρει, πως μπορεί να μην έχει ιδιαίτε…

...ρη βοήθεια, καθώς δεν έχει τους γονείς της στη ζωή, ωστόσο έχει αγαπημένους συγγενείς.Την Πέμπτη (30/11) η Τούνη δημοσίευσε ένα instagram story από την επίσκεψη του ξαδέρφου της στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τον Κυριάκο Τούνη, ο οποίος προέρχεται από το σόι του πατέρα της,...

Η Ιωάννα Τούνη έχει μιλήσει ανοιχτά για την οικογένειά της και για το γεγονός, πως δεν είχε τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τον πάτερα της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και έτσι η influencer μεγάλωσε με τη μητέρα της, την κυρία Τάνια.

Σήμερα, η Ιωάννα Τούνη έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αποκτώντας ένα γιο. Η ίδια συχνά αναφέρει, πως μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη βοήθεια, καθώς δεν έχει τους γονείς της στη ζωή, ωστόσο έχει αγαπημένους συγγενείς.

Την Πέμπτη (30/11) η Τούνη δημοσίευσε ένα instagram story από την επίσκεψη του ξαδέρφου της στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τον Κυριάκο Τούνη, ο οποίος προέρχεται από το σόι του πατέρα της, σπουδάζει στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ και όπως βλέπουμε έχει μικρές ομοιότητες με την ξαδέρφη του Ιωάννα (δείτε εδώ τον κούκλο αδερφό της).

Αυτός είναι ο ξάδερφος της Ιωάννας Τούνη

Ιωάννα Τούνη - Ξάδερφος - Κυριάκος Τούνης
Kiriakos Tounis – Facebook
Ιωάννα Τούνη - Ξάδερφος
Kiriakos Tounis – Facebook

Η αδερφή της Ιωάννας Τούνη

Σπάνια συναντιόνται λόγω της τεράστιας απόστασης που τους χωρίζει αλλά κάποιες φορές φροντίζουν να την μηδενίζουν! Έτσι είχε γίνει και το καλοκαίρι του 2021, όταν η Ολλανδέζα αδερφή της Ιωάννας είχε ταξιδέψει μέχρι την Σαντορίνη για να περάσουν λίγες ημέρες χαλάρωσης μαζί.

Η γνωστή influencer, μάλιστα, τότε είχε δημοσιεύσει κάποια story και όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Οι σχέσεις της Ιωάννας με τον πατέρα της

Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα η Ιωάννα στο περιοδικό YOU είχε αναφέρει για τον πατέρα της μεταξύ άλλων πως «Οι σχέσεις είναι τυπικές. Δεν µπορεί να σου λείψει µια φιγούρα που δεν έχεις καν στο µυαλό. Δεν τον θυµάµαι ποτέ ως πατέρα, δεν έχω τέτοιες εικόνες. Το µόνο που µου έχει αφήσει είναι ότι δεν τα καταφέρνω καλά στις σχέσεις µου µε τους άντρες, ίσως επειδή δεν είχα επαρκή πληροφορία από τον µπαµπά µου. Την επιβεβαίωση που ήθελα από τον πατέρα µου την ψάχνω στον σύντροφό µου».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.