Δεν ήθελε ερώτηση για τα προσωπικά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Υπάρχουν άλλα κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα να συζητήσουμε» (video)

November 30, 2023


Τηλεοπτικές δηλώσεις παραχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην κάμερα του «Πρωινού», μην κρύβοντας τη δυσαρέσκειά της σε ερώτηση δημοσιογράφου.Όταν ρωτήθηκε για τον πολυσυζητημένο γάμο με τον Κώστα Πηλαδάκη, ανέφερε ότι έχει κουραστεί να τη ρωτάνε γι’ αυτό και πως θα μπορούσαν να τη ρωτήσουν για άλλα θέματα, πολιτικοινωνικού χαρακτήρα. Όταν όμως ο δημοσιογράφος της ζήτησε την άποψή της για την α…

...κύρωση της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Βρετανό ομόλογο, αρνήθηκε να απαντήσει καθώς… δεν ήταν ενημερωμένη.«Πιθανό να με βλέπατε σε μια εκπομπή μόδας, αν μου γινόταν πρόταση, γιατί είναι ένα κομμάτι που το αγαπάω και έχω και μια εξειδίκευση, δέκα χρόνια μοντέλο...

Τηλεοπτικές δηλώσεις παραχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην κάμερα του «Πρωινού», μην κρύβοντας τη δυσαρέσκειά της σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Όταν ρωτήθηκε για τον πολυσυζητημένο γάμο με τον Κώστα Πηλαδάκη, ανέφερε ότι έχει κουραστεί να τη ρωτάνε γι’ αυτό και πως θα μπορούσαν να τη ρωτήσουν για άλλα θέματα, πολιτικοινωνικού χαρακτήρα. Όταν όμως ο δημοσιογράφος της ζήτησε την άποψή της για την ακύρωση της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Βρετανό ομόλογο, αρνήθηκε να απαντήσει καθώς… δεν ήταν ενημερωμένη.

«Πιθανό να με βλέπατε σε μια εκπομπή μόδας, αν μου γινόταν πρόταση, γιατί είναι ένα κομμάτι που το αγαπάω και έχω και μια εξειδίκευση, δέκα χρόνια μοντέλο έχω κάποια εμπειρία. Τηλεοπτικά συζητάω κάποια πράγματα, δεν έχω κλείσει κάτι αυτή τη στιγμή. Πιστεύω όμως, ότι θα έρθει κάτι. Δε νομίζω ότι θα πήγαινα πάλι στο Survivor. Νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι που έχει κάνει τον κύκλο του» είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.