Ανατροπή με την σειρά του ALPHA Σασμός – Έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου

November 28, 2021


Τα 100 επεισόδια συμπλήρωσε η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου (27/11) ο σκηνοθέτης, Κώστας Κωστόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και έκανε μια αποκάλυ…

...ψη.Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανακοίνωσε πως έρχονται νέοι ρόλοι στην σειρά, που πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω ενώ κυκλοφόρησε και ένα σούπερ spoiler. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Ευχάριστα νέα για τη Μαρία Μπεκατώρου...

Τα 100 επεισόδια συμπλήρωσε η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου (27/11) ο σκηνοθέτης, Κώστας Κωστόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανακοίνωσε πως έρχονται νέοι ρόλοι στην σειρά, που πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω ενώ κυκλοφόρησε και ένα σούπερ spoiler.

Οι αποκαλύψεις του σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλου

«Σήμερα Σάββατο και η Νατάσα η σκηνογράφος μας ετοιμάζει τα σχέδια για τις φυλακές, ο Κλέων ετοιμάζει τα ρούχα για την Κρήτη, ο κύριος Στεφάνου είναι στο μοντάζ, η Μιράντα που στέλνει βιντεάκια για τους καινούργιους ρόλους και η σεναριακή ομάδα ετοιμάζει τις εξελίξεις που σας έχουν πει.

Θα έχουμε καινούργιους εισόδους, αλλά και εξόδους. Ο Νίκος Τερζής γράφει το νέο τραγούδι της σειρά που θα τραγουδάει ο Μπάμπης Στόκας» κατέληξε ο σκηνοθέτης της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.