Θυμάστε τον προμηθευτή Θωμά που ζήλευε ο Μπίλυ στο «Καφέ της Χαράς»; Θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα

November 27, 2022


Θυμάστε τον προμηθευτή της Χαράς Χάσκα, Θωμά, στο «Καφέ της Χαράς», που ζήλευε ο Μπίλυ της Γωγώς; Ο ίδιος σήμερα εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του, αφού το πρόσωπό του διόλου έχει αλλάξει, όπως κι ενός άλλου χαρακτήρα της σειράς.Ο Γιώργος Ψάλτου, όπως είναι το πραγματικό όνομα του, έκανε τον προμηθευτή της Γωγούς και αυτό είχε αποτέλεσμα να ζηλεύει ο Μπίλυ και να τσακώνονται.Σήμερα ο ηθοποιός, τον …

οποίο τελευταία φορά είδαμε στην καταγγελία του εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν έχει αλλάξει καθόλου στο πρόσωπο και αυτό μας εντυπωσιάζει όλους, αφού έχουν περάσει τόσα χρόνια και δεν έχει την παραμικρή αλλαγή.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Θυμάστε τον προμηθευτή της Χαράς Χάσκα, Θωμά, στο «Καφέ της Χαράς», που ζήλευε ο Μπίλυ της Γωγώς; Ο ίδιος σήμερα εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του, αφού το πρόσωπό του διόλου έχει αλλάξει, όπως κι ενός άλλου χαρακτήρα της σειράς.

Ο Γιώργος Ψάλτου, όπως είναι το πραγματικό όνομα του, έκανε τον προμηθευτή της Γωγούς και αυτό είχε αποτέλεσμα να ζηλεύει ο Μπίλυ και να τσακώνονται.

Σήμερα ο ηθοποιός, τον οποίο τελευταία φορά είδαμε στην καταγγελία του εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν έχει αλλάξει καθόλου στο πρόσωπο και αυτό μας εντυπωσιάζει όλους, αφού έχουν περάσει τόσα χρόνια και δεν έχει την παραμικρή αλλαγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.