My Style Rocks: «Έκανες χειρονομία!» – Τσακώθηκαν άσχημα και φώναζαν στον αέρα του ΣΚΑΙ

November 18, 2023


Στο σημερινό (17/11) επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Απολλεών και τη Γεωργία. Η πρώτη κατηγόρησε την δεύτερη πως λέει ψέματα γενικότερα για εκείνη και όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι πίσω από τις κάμερες, με την Γεωργία να επιμένει πως η Απολλεών προκαλεί συνέχεια εντάσεις εκτός πλατό σχετικά με τις χαμηλές βαθμολογίες.«Αντιμετωπίζω μία περίεργη κατάσταση και θέλω να …

...στο My Style Rocks«Αντιμετωπίζω μία περίεργη κατάσταση και θέλω να είμαι ουδέτερη ως προς οποιαδήποτε κοπέλα. Θα μιλήσω για την εικόνα κι όχι για οτιδήποτε άλλο τελεία. Κάτι που σιχαίνομαι στη ζωή μου είναι το ψέμα. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται», είπε αρχικά η Απολλεών με την Γεωργία...

Στο σημερινό (17/11) επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Απολλεών και τη Γεωργία. Η πρώτη κατηγόρησε την δεύτερη πως λέει ψέματα γενικότερα για εκείνη και όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι πίσω από τις κάμερες, με την Γεωργία να επιμένει πως η Απολλεών προκαλεί συνέχεια εντάσεις εκτός πλατό σχετικά με τις χαμηλές βαθμολογίες.

Άσχημος τσακωμός ανάμεσα σε Γεωργία και Απολλεών στο My Style Rocks

«Αντιμετωπίζω μία περίεργη κατάσταση και θέλω να είμαι ουδέτερη ως προς οποιαδήποτε κοπέλα. Θα μιλήσω για την εικόνα κι όχι για οτιδήποτε άλλο τελεία. Κάτι που σιχαίνομαι στη ζωή μου είναι το ψέμα. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται», είπε αρχικά η Απολλεών με την Γεωργία να απαντά ότι της έχει μιλήσει στα παρασκήνια μόνη της γι’ αυτό το θέμα. «Ποτέ δεν σε έχω πιάσει γιατί μου είναι αδιάφορο το τι λες έξω. Εδώ μέσα με ενδιαφέρει, έξω δεν με νοιάζει, λήγει το παιχνίδι. Και μην λες ψέματα», ξέσπασε τότε η Απολλεών και η Γεωργία της δήλωσε: «Δεν λέω ψέματα, εσύ με συκοφαντείς αυτήν τη στιγμή».

Δείτε επίσης: My style Rocks: Έχει ήδη τελειώσει για το ΣΚΑΙ – Δεύτερη αποχώρηση μαζί με την Σοφία Χατζηπαντελή;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.