«Ζητώ συγγνώμη αλήθεια»: Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού μετά την πρεμιέρα του Secret Song – Πανζουρλισμός στο Twitter

November 14, 2023


Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 12/11 η νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, The Secret Song, από την οποία πέρασαν πολλά επώνυμα ονόματα που συγκινήθηκαν, έκλαψαν και άγγιξαν τις ψυχές των τηλεθεατών (δείτε εδώ όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο).Το Twitter, όπως φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά αγκάλιασε το νέο πρότζεκτ του Alpha αφού το hashtag #secretsonggr έφτασε στην πρώτη θέση τω…

...ν trends ενώ τα σχόλια ήταν διθυραμβικά τόσο για την παρουσιάστρια και το κύρος που έδωσε στο σόου, όσο και για το εντυπωσιακό πλατό, αλλά και τους κορυφαίους καλλιτέχνες που φιλοξένησε.Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η Ναταλία Γερμανού κατά την διάρκεια της εκπομπής έκανε ένα...

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 12/11 η νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, The Secret Song, από την οποία πέρασαν πολλά επώνυμα ονόματα που συγκινήθηκαν, έκλαψαν και άγγιξαν τις ψυχές των τηλεθεατών (δείτε εδώ όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο).

Το Twitter, όπως φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά αγκάλιασε το νέο πρότζεκτ του Alpha αφού το hashtag #secretsonggr έφτασε στην πρώτη θέση των trends ενώ τα σχόλια ήταν διθυραμβικά τόσο για την παρουσιάστρια και το κύρος που έδωσε στο σόου, όσο και για το εντυπωσιακό πλατό, αλλά και τους κορυφαίους καλλιτέχνες που φιλοξένησε.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η Ναταλία Γερμανού κατά την διάρκεια της εκπομπής έκανε ένα tweet ζητώντας συγγνώμη, με πολύ αυτοσαρκαστικό τρόπο, για τον όγκο των διαφημίσεων που υπήρξε στην εκπομπή.

Το tweet της Ναταλίας Γερμανού

Όσα έγραψαν οι fans

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.