Επικό βίντεο: «Κάρβουνα να βρω μακάρι» – Η viral διαφήμιση του φετινού Πάσχα με μουσική από το «Zari»

May 2, 2024


Η έμπνευση δεν έχει όρια, όπως απέδειξαν επιχειρηματίες από τα Τρίκαλα που δραστηριοποιούνται στην πώληση κάρβουνων και καυσόξυλων. Με μουσική από το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι έστησαν ένα εκπληκτικό βίντεο.Καθώς πλησιάζει η Κυριακή του Πάσχα και η ζήτηση για κάρβουνα που θα ψηθούν το αρνί, το κοκορέτσι και τα λοιπά εδέσματα είναι μεγάλη, οι επιχειρηματίες έκαναν ένα διαφορετικό προμοτάρισμα.Δείτε ε…

...�ιαφορετικό προμοτάρισμα.Δείτε επίσης: Πραγματικό έπος: Ο Τρύφωνας Σαμαράς τραγουδά... στις ψιλές το «Ζάρι» και σπάνε όλες οι τζαμαρίες! (video)Εμπνευσμένοι από το «Ζάρι» που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision -και ήδη σαρώνει στο Tik Tok- σκέφτηκαν σωστά και τα καυσόξυλα Κολίτσα γίνονται......

Η έμπνευση δεν έχει όρια, όπως απέδειξαν επιχειρηματίες από τα Τρίκαλα που δραστηριοποιούνται στην πώληση κάρβουνων και καυσόξυλων. Με μουσική από το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι έστησαν ένα εκπληκτικό βίντεο.

Η viral διαφήμιση του φετινού Πάσχα

Καθώς πλησιάζει η Κυριακή του Πάσχα και η ζήτηση για κάρβουνα που θα ψηθούν το αρνί, το κοκορέτσι και τα λοιπά εδέσματα είναι μεγάλη, οι επιχειρηματίες έκαναν ένα διαφορετικό προμοτάρισμα.

Δείτε επίσης: Πραγματικό έπος: Ο Τρύφωνας Σαμαράς τραγουδά… στις ψιλές το «Ζάρι» και σπάνε όλες οι τζαμαρίες! (video)

Εμπνευσμένοι από το «Ζάρι» που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision -και ήδη σαρώνει στο Tik Tok- σκέφτηκαν σωστά και τα καυσόξυλα Κολίτσα γίνονται… viral. Τα λόγια προφανώς προσαρμόστηκαν για τις ανάγκες του διαφημιστικού σποτ και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.