«Θεέ μου! Πόσο χαμηλά…» – “Κόλαφος” η ανάρτηση του Βαγγέλη Περρή για την Καινούργιου μετά το ξέσπασμα κατά της Σκορδά

November 8, 2023


Μία νέα κόντρα ξέσπασε στην εγχώρια showbiz ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, μετά τα σχόλια της πρώτης για την διαμάχη του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Light. Η παρουσιάστρια του ALPHA θίχτηκε, καθώς έγινε αναφορά στο περιεχόμενο της εκπομπής της και ξέσπασε γι’ αυτό στον αέρα του Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 8/11, κάνοντας λόγο για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημει…

...ώνει η οικοδέσποινα του ΣΚΑΙ στην εκπομπή της και όχι μόνο (δείτε εδώ πώς την ταπείνωσε).Το θέμα αυτό σχολιάστηκε από διάφορά πρόσωπα της τηλεόρασης, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος αυτό το διάστημα παρουσιάζεται στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος...

Μία νέα κόντρα ξέσπασε στην εγχώρια showbiz ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, μετά τα σχόλια της πρώτης για την διαμάχη του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Light. Η παρουσιάστρια του ALPHA θίχτηκε, καθώς έγινε αναφορά στο περιεχόμενο της εκπομπής της και ξέσπασε γι’ αυτό στον αέρα του Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 8/11, κάνοντας λόγο για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η οικοδέσποινα του ΣΚΑΙ στην εκπομπή της και όχι μόνο (δείτε εδώ πώς την ταπείνωσε).

Το θέμα αυτό σχολιάστηκε από διάφορά πρόσωπα της τηλεόρασης, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος αυτό το διάστημα παρουσιάζεται στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου από την σημερινή της εκπομπή και από κάτω πρόσθεσε τον τίτλο της κωμωδίας του 1974 του Luigi Comencini: «Θεέ μου! Πόσο χαμηλά έπεσα!», χωρίς να προσθέσει τίποτε άλλο.

Η ανάρτηση “καρφί” του Βαγγέλη Περρή για την Κατερίνα Καινούργιου μετά το ξέσπασμα για την Φαίη Σκορδά

Βαγγέλης Περρής κατά Καινούργιου

Η κατακραυγή στο twitter

Το twitter δεν άφησε ασχολίαστο τίποτα απολύτως! Οι χρήστε πήραν το μέρος της Φαίης Σκορδά, αποθεώνοντας την στάση που κράτησε, ενώ από την άλλη ξεφτίλισαν την Κατερίνα Καινούργιου. Όλοι σχολίασαν trash το Super Κατερίνα, ενώ έγιναν αναρτήσεις και για τις σχέσεις της με τον Νίκο Κοκλώνη αλλά και τον Μένιο Φουρθιώτη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.