Λορέντζο Καριέρε: Αυτή είναι η ετεροθαλής του αδερφή, Λιάνα – Με τι ασχολείται

November 3, 2023


Μπορεί ο Λορέντζο Καριέρε να μην απέκτησε άλλα αδέρφια από τη μητέρα του, Ματούλα, όμως ο πατέρας του, Ρομπέρτο, έκανε άλλα 2 παιδιά με τη μετέπειτα γυναίκα του, τον Γιώργο και τη Λιάνα. Ο Ρομπέρτο Καριέρε, ήταν Ελληνοϊταλός που είχε τη φήμη του καρδιοκατακτητή. Ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο πρώτος που άνοιξε στην Αθήνα ντισκοτέκ: τη θρυλική San Lorenzo στη Βούλα. Στα εγκαίνια του μαγαζιού, …

...το 1977, στα οποία εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ η Γκλόρια Γκέινορ, δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα δεκάδων χιλιομέτρων από αυτοκίνητα!Έπειτα από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο, ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή το 2015 στα 70 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τη σύζυγό του Μαριαλένα...

Μπορεί ο Λορέντζο Καριέρε να μην απέκτησε άλλα αδέρφια από τη μητέρα του, Ματούλα, όμως ο πατέρας του, Ρομπέρτο, έκανε άλλα 2 παιδιά με τη μετέπειτα γυναίκα του, τον Γιώργο και τη Λιάνα.

Ο Ρομπέρτο Καριέρε, ήταν Ελληνοϊταλός που είχε τη φήμη του καρδιοκατακτητή. Ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο πρώτος που άνοιξε στην Αθήνα ντισκοτέκ: τη θρυλική San Lorenzo στη Βούλα. Στα εγκαίνια του μαγαζιού, το 1977, στα οποία εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ η Γκλόρια Γκέινορ, δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα δεκάδων χιλιομέτρων από αυτοκίνητα!

Έπειτα από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο, ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή το 2015 στα 70 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τη σύζυγό του Μαριαλένα Οικονομίδου, κόρη του αείμνηστου (σπουδαίου) καλλιτέχνη Γιώργου Οικονομίδη, την κόρη του και ηθοποιό Λιάνα Carriere και τον γιο του Giorgio.

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αδερφή του Λορέντζο Καριέρε

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.