Survivor 2024 spoiler 28/04: Εβδομάδα των Παθών… και λίγα λες! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

April 29, 2024


Survivor 2024 spoiler 28/04: Το Survivor συνεχίζεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις δύο ομάδες πια να συμβιώνουν, αλλά να παραμένουν σε αρκετά μεγάλη ένταση, όπως δείχνουν και τα τεκταινόμενα σε κάθε επεισόδιο, αφού κάθε παίκτης ξεχωριστά επιδιώκει να κερδίσει την επιβίωσή του σε μια ακόμη σεζόν, όπου παίζεται… σκληρό ριάλιτι.Η Μεγάλη Εβδομάδα, πλέον, μπήκε και ο Μάιος πλησιάζει για το Survivor και αυ…

...τό σημαίνει, ότι είμαστε διαρκώς πιο κοντά στο να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα οι τέσσερις φιναλίστ, που θα βρεθούν ενώπιον ζωντανού και τηλεοπτικού κοινού μέσα από το Άλσος Βεΐκου, διεκδικώντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και δίνοντας αξία σε τόσους μήνες...

Survivor 2024 spoiler 28/04: Το Survivor συνεχίζεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις δύο ομάδες πια να συμβιώνουν, αλλά να παραμένουν σε αρκετά μεγάλη ένταση, όπως δείχνουν και τα τεκταινόμενα σε κάθε επεισόδιο, αφού κάθε παίκτης ξεχωριστά επιδιώκει να κερδίσει την επιβίωσή του σε μια ακόμη σεζόν, όπου παίζεται… σκληρό ριάλιτι.

Η Μεγάλη Εβδομάδα, πλέον, μπήκε και ο Μάιος πλησιάζει για το Survivor και αυτό σημαίνει, ότι είμαστε διαρκώς πιο κοντά στο να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα οι τέσσερις φιναλίστ, που θα βρεθούν ενώπιον ζωντανού και τηλεοπτικού κοινού μέσα από το Άλσος Βεΐκου, διεκδικώντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και δίνοντας αξία σε τόσους μήνες πείνας και κακουχίας.

Τα… Πάθη, λοιπόν, δε σταματούν για τους διαγωνιζόμενους, που επιδεικνύουν την αντίστοιχη υπομονή, που χρειάζεται για να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής. Και οι ίντριγκες, πάντως, δε λείπουν, με τον Φάνη Μπολέτση τις τελευταίες ώρες να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τόσο για τα παράπονά του προς τον Γιάννη Περπατάρη όσο και για τα «μέτωπα», που άνοιξε και δύσκολα θα «σβήσουν».

Survivor 2024 spoiler 28/04: Η ομάδα που επικρατεί και παίρνει τη δεύτερη ασυλία

Μέσα σε όλα αυτά, τα δεδομένα σε σχεδόν κάθε αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλάζουν, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, ότι τα ματσαρίσματα μπορούν να γίνουν μεικτά και μένει να φανεί το κατά πόσο θα επηρεάζει τα αποτελέσματα αυτή η ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα εξέλιξη, με ένα νέο αγώνισμα να έρχεται σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης στο καινούργιου επεισόδιο, που κυκλοφορεί.

Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να επικρατήσει σε αυτό το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία; Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι Διάσημοι απόψε έχουν την διάθεση να αντριδράσουν. Ωστόσο δεν είναι οριστικό spoiler ακόμα. Προς το παρόν οριστικά ενημέρωση δεν έχουμε, όμως το Athensmagazine.gr πάντοτε σας δίνει με σιγουριά τη σωστή πληροφόρηση και, μόλις έρθει στα χέρια μας, θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε με απόλυτη ασφάλεια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.