Στο «πιάτο» η Ακρόπολη – Με τεράστιες τζαμαρίες και τζάκι το ονειρικό διαμέρισμα των νεόνυμφων Κασσελάκη & McBeth στο κέντρο της Αθήνας

November 3, 2023


Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τον γάμο του με τον Tyler McBeth στην Αμερική (δείτε εδώ το βίντεο με την αντίδραση σε ερώτηση για την Cartier βέρα του), επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό του και αμέσως ξεκίνησαν οι αλλαγές στη ζωή τους για τη νέα τους αρχή. Αποφάσισαν, δηλαδή, να μετακομίσουν από το σπίτι του πατέρα του πολιτικού αρχηγού στο Μετς και να μείνουν μόνοι τους σε άλλο διαμέρισμα.Σύμ…

...φωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, αυτό βρίσκεται σε ένα συγκρότημα, του οποίου τα διαμερίσματα μπορούν να ενοικιαστούν για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο κάθε ενοικιαστής. Μάλιστα, ο χώρος ανακαινίστηκε το 2019 και σημαντικό μπόνους είναι το γεγονός πως έχει θέα...

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τον γάμο του με τον Tyler McBeth στην Αμερική (δείτε εδώ το βίντεο με την αντίδραση σε ερώτηση για την Cartier βέρα του), επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό του και αμέσως ξεκίνησαν οι αλλαγές στη ζωή τους για τη νέα τους αρχή. Αποφάσισαν, δηλαδή, να μετακομίσουν από το σπίτι του πατέρα του πολιτικού αρχηγού στο Μετς και να μείνουν μόνοι τους σε άλλο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, αυτό βρίσκεται σε ένα συγκρότημα, του οποίου τα διαμερίσματα μπορούν να ενοικιαστούν για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο κάθε ενοικιαστής. Μάλιστα, ο χώρος ανακαινίστηκε το 2019 και σημαντικό μπόνους είναι το γεγονός πως έχει θέα την Ακρόπολη.

Το νέο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth στην Αθήνα

Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, τονίστηκε πως δεν είναι σίγουρο εάν είναι του διαμερίσματος του ζευγαριού συγκεκριμένα, ωστόσο ανήκουν στο συγκρότημα, όπου όλα τα διαμερίσματα είναι πανομοιότυπα, επομένως δεν αλλάζουν πολλά. Έχει τεράστιες τζαμαρίες, τζάκι στο σαλόνι, μοντέρνους φωτισμούς και ανοιχτά χρώματα!

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο κούκλος σωματοφύλακάς του του Στέφανου Κασσελάκη

Όσα δεν γνωρίζατε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

  1. Γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1988, είναι Κριός με οροσκόπο Υδροχόο.
  2. Κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στον διαγωνισμό «Αρχιμήδη» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, εκπροσώπησε τη χώρα μας στην μαθηματική Βαλκανιάδα νέων και, χάρη στη διάκρισή του, έλαβε πλήρη υποτροφία από το λύκειο Phillips Academy στο Andover της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ. Πέρα από τα μαθηματικά ωστόσο ήταν «άσος» στη χημεία, έχοντας μάθει απ’ έξω τον περιοδικό πίνακα.
  3. Όνειρο του δεν ήταν μόνο να γίνει πρωθυπουργός, αφού αγαπούσε τα ζώα και είχε μάθει απ’ έξω όλες τις ράτσες των σκύλων. Έλεγε συγκεκριμένα ότι θα γίνει κυνολόγος.
  4. Οι συμμαθητές του στο Κολλέγιο Αθηνών τον περιγράφουν σαν ένα σπάνιο παιδί, ευγενικό, που μπορεί να δέχτηκε bullying, αλλά ποτέ δεν το ανταπέδωσε. Ανάμεσά τους βρισκόταν και η σημερινή υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου.
  5. Έχει έναν αδερφό που είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερος, παντρεμένος με δύο παιδιά και ζει στο εξωτερικό, τον Στέλιο.Ευαγγελία Θεόδωρος Κασσελάκης
  6. Συστήθηκε λέγοντας: «Η μητέρα μου είναι οδοντίατρος», αλλά μάλλον υπήρξε… μετριόφρων. Αναπληρωτής Καθηγήτρια Επανορθωτικής Οδοντιατρικής είναι η Δρ Ευαγγελία Κασσελάκη, στο πανεπιστήμιο Penn Dental Medicine στην Πενσυλβανία.
  7. Στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανία πήρε την υποτροφία «Ανδρέας Σωτηρακόπουλος». Δεν γνωρίζονταν από πριν, αλλά στην πορεία έγιναν φίλοι με τον σημερινό πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
  8. Είναι υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, όπως και ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
  9. Ένα πράγμα που απεχθάνεται μετά την μόνιμη επιστροφή του εδώ είναι ο χαρακτηρισμός «Αμερικανάκι» που του έχουν προσάψει. Δηλώνει Κρητικός, με βαθιές ρίζες από τα Χανιά.
  10. Αφορμή για να δεχτεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, αποτέλεσε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον φράχτη του Έβρου, έναν μήνα μετά το δυστύχημα των Τεμπών
  11. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει δήλωση πόθεν έσχες, αφού δεν είναι υπόχρεος. Μιλώντας για την προσωπική του περιουσία έχει πει γενικά ότι είναι οικονομικά ανεξάρτητος, σε σημείο που δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά στη ζωή του.
  12. Η καμπάνια του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν νικηφόρα. Ωστόσο κόστισε μόλις 50.000€, αφού πραγματοποιήθηκε ως επί το πλείστον μέσα από τα social media.Στέφανος Κασσελάκης Μανώλης Καπνισάκης Δημήτρης Κουτσούμπας σύζυγος Όλγα Κεφαλογιάννη Μίνως Μάτσας
  13. Με τον Μανώλη Καπνισάκη, που στήριξε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζονταν 20 χρόνια. Ο κ. Καπνισάκης, ως δικηγόρος, είχε υπερασπιστεί την οικογένειά του Στέφανου Κασσελάκη στη δικαστική διαμάχη που είχε με την Casco ΑΒΕΕ.
  14. Έχει βαφτιστεί στη Μονή του Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια. Διαβάστε εδώ την εξομολόγησή του για τις εφηβικές επισκέψεις στην ίδια Μονή.
  15. Στο παρελθόν διατηρούσε σχέσεις με γυναίκες, υπήρξε αρραβωνιασμένος μάλιστα, ωστόσο η γνωριμία του με τον (πλέον) σύζυγό του Tyler McBeth τον ώθησε να εκδηλωθεί στους γονείς του. Όπως αναφέρει, τον δέχτηκαν από την πρώτη στιγμή.
  16. Το τρίτο μέλος της οικογένειας που έχουν δημιουργήσει, η συμπαθέστατη σκυλίτσα ράτσας Πορτογαλικό θαλασσόσκυλο, Φάρλι, τους ακολουθεί παντού. Εννοείται και στο αεροπλάνο για τη Νέα Υόρκη.
  17. Είναι fan του Alan Turing που θεωρείται ο πατέρας των υπολογιστών, όπως τους γνωρίζουμε σήμερα. Από υπερήρωες δηλώνει ότι ο αγαπημένος του είναι ο Batman.
  18. Στις ΗΠΑ δεν απέκτησε υψηλές γνωριμίες μόνο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και σε καλλιτεχνικό. Δείτε τον εδώ με τον personal trainer της Britney Spears
  19. Αγαπημένος προορισμός διακοπών για τον Στέφανο Κασσελάκη είναι ο Αργοσαρωνικός και συγκεκριμένα οι Σπέτσες. Διαβάστε εδώ πώς πέρασε το τελευταίο του Σαββατοκύριακο εκεί.
  20. Κοινή συνισταμένη σε κάθε συνάντηση με δημοσιογράφους είναι ότι απαιτεί να του μιλούν στον ενικό και να τον φωνάζουν «Στέφανο». Όπως λέει, ο σεβασμός πρέπει να αποδεικνύεται με πράξεις και όχι με τυπικότητες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.