
Σε ταβέρνα στη Δροσιά με την Έλενα Φερεντίνου βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας το βράδυ του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου. Η έξοδος του ζευγαριού έγινε ενώ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τη φερόμενη αντιπαράθεση του μουσικοσυνθέτη με την Άννα Βίσση και το εξώδικο που, σύμφωνα με σχετικές αναφορές, της έχει αποστείλει.Όπως μεταδίδει το yeah.gr, ο δημιουργός και η σύντροφός του επέλεξαν την περιοχή για το βραδινό…
Σε ταβέρνα στη Δροσιά με την Έλενα Φερεντίνου βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας το βράδυ του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου. Η έξοδος του ζευγαριού έγινε ενώ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τη φερόμενη αντιπαράθεση του μουσικοσυνθέτη με την Άννα Βίσση και το εξώδικο που, σύμφωνα με σχετικές αναφορές, της έχει αποστείλει.
Όπως μεταδίδει το yeah.gr, ο δημιουργός και η σύντροφός του επέλεξαν την περιοχή για το βραδινό τους φαγητό. Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον γύρω από την επαγγελματική του σχέση με την πρώην σύζυγό του παραμένει έντονο, με ερωτήματα για την τύχη των τραγουδιών που είχαν ετοιμάσει μαζί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της HuffPost, ο Νίκος Καρβέλας φέρεται να ζητά να μην κυκλοφορήσουν οι νέες συνθέσεις που προορίζονταν για την επόμενη δισκογραφική δουλειά της τραγουδίστριας. Η Άννα Βίσση είχε ήδη ηχογραφήσει ορισμένα από αυτά, πριν οι σχέσεις τους οδηγηθούν στη σημερινή ένταση.
Τα κομμάτια προορίζονταν για το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της στη Vission Music, τη δισκογραφική εταιρεία που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανήκει στο ζεύγος Κούστα και είχε καλύψει το σύνολο των εξόδων παραγωγής.
Από το περιβάλλον της ερμηνεύτριας αναφέρεται ότι η ίδια και οι συνεργάτες της έμαθαν για το εξώδικο μέσα από την αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην εκπομπή «Κοινωνία άνω κάτω». Ο δημοσιογράφος φέρεται να διατηρεί επικοινωνία με τον συνθέτη από την περίοδο της συνέντευξής του στη βραδινή εκπομπή του OPEN.
Η στάση της Άννας Βίσση απέναντι στο εξώδικο
Ενώ το θέμα απασχολούσε τη δημοσιότητα, η Άννα Βίσση είχε μοιραστεί μια πιο χαλαρή στιγμή από το σπίτι της στην Εκάλη. Το βράδυ της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου, ανέβασε φωτογραφία από τον καναπέ της, φορώντας γούνινες παντόφλες του οίκου Balenciaga, η αξία των οποίων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πλησιάζει τα 600 ευρώ.
Την ανάρτηση συνόδευε το τραγούδι «What a Life» των Σκάρλετ Πλέζουρ.

Συνεργάτες της υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε πρόθεση να κυκλοφορήσουν οι συγκεκριμένες συνθέσεις του Νίκου Καρβέλα. Όπως αναφέρουν, ούτε η δισκογραφική εταιρεία σχεδίαζε να επικοινωνήσει μαζί του για να ζητήσει τη συγκατάθεσή του, δεδομένου του κλίματος που φέρεται να έχει διαμορφωθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Οι ίδιες πηγές περιγράφουν τις σχέσεις τους ως ιδιαίτερα τεταμένες. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, το ενδεχόμενο να προχωρήσει άμεσα η κοινή δισκογραφική δουλειά φαίνεται να απομακρύνεται.
Παράλληλα, η ερμηνεύτρια φέρεται να έχει επιλέξει να κάνει μια παύση από τις ηχογραφήσεις. Στο πρόγραμμά της βρίσκεται ταξίδι στη Νέα Υόρκη, όπου αναμένεται να μείνει περίπου έναν μήνα κοντά στην κόρη της, Σοφία, και στα δύο εγγόνια της.
Για φαγητό με την Έλενα Φερεντίνου στη Δροσιά
Ο Νίκος Καρβέλας, από την πλευρά του, πραγματοποίησε τη βραδινή του έξοδο με την Έλενα Φερεντίνου, χωρίς η δημοσιότητα γύρω από την υπόθεση να αλλάξει, όπως φαίνεται, το προσωπικό του πρόγραμμα.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του yeah.gr, το ζευγάρι βρέθηκε σε ταβέρνα στη Δροσιά το Σάββατο 24 Οκτωβρίου. Οι δυο τους επέλεξαν να περάσουν το βράδυ μαζί, απολαμβάνοντας το φαγητό τους στην περιοχή.
Η συγκεκριμένη εμφάνιση καταγράφεται σε μια περίοδο κατά την οποία το όνομα του δημιουργού βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά λόγω των αναφορών για τη διαφωνία του με την Άννα Βίσση σχετικά με τα νέα τραγούδια τους.

Η απάντηση για την οικονομική στήριξη των μουσικών
Στο μεταξύ, συζητήσεις έχει προκαλέσει και το θέμα της οικονομικής αποζημίωσης των μουσικών που συνεργάζονται με την Άννα Βίσση.
Άνθρωποι από το περιβάλλον της επισημαίνουν ότι η οικονομική στήριξη των συνεργατών της αποτελεί πρακτική που ακολουθεί εδώ και χρόνια. Κατά τους ίδιους, δεν πρόκειται για μια καινούργια πρωτοβουλία, αλλά για έναν τρόπο με τον οποίο επιλέγει διαχρονικά να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της δουλειάς της.
Όσο για τα τραγούδια που είχαν ήδη ηχογραφηθεί με τον Νίκο Καρβέλα, η πορεία τους παραμένει ανοιχτή. Οι πληροφορίες για το εξώδικο και το τεταμένο κλίμα δημιουργούν αβεβαιότητα γύρω από την κυκλοφορία τους, σε μια συνεργασία με μακρά ιστορία και πολλές μεγάλες επιτυχίες.
Δείτε και αυτά