Μελαχρινή και κούκλα η κόρη του Σταμάτη Γονίδη από τον δεύτερο γάμο του – Στα χνάρια του πατέρα της

October 24, 2023


Ο Σταμάτης Γονίδης παραχωρεί συνεντεύξεις με άνεση στις κάμερες και στα μέσα ενημέρωσης γενικότερα, ωστόσο σε αυτές δεν συνηθίζει να μιλά για την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Κουργιουξίδη, ωστόσο έχει αποκτήσει τρία παιδιά από διαφορετικούς γάμους.Η κόρη που απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του με την Άντζελα Βάγια, Στεφανία, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να χαράσσει τη δική της πο…

...ρεία στον χώρο της μουσικής, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της. Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, δημοσίευσε ένα medley με έξι πολύ γνωστά τραγούδια, ανάμεσα στα οποία είναι και δύο του μπαμπά της.Δείτε επίσης: Έφοδος σε μαγαζί που εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης - ''Σφραγίστηκε'' επιτόπου...

Ο Σταμάτης Γονίδης παραχωρεί συνεντεύξεις με άνεση στις κάμερες και στα μέσα ενημέρωσης γενικότερα, ωστόσο σε αυτές δεν συνηθίζει να μιλά για την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Κουργιουξίδη, ωστόσο έχει αποκτήσει τρία παιδιά από διαφορετικούς γάμους.

Η κόρη που απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του με την Άντζελα Βάγια, Στεφανία, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να χαράσσει τη δική της πορεία στον χώρο της μουσικής, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της. Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, δημοσίευσε ένα medley με έξι πολύ γνωστά τραγούδια, ανάμεσα στα οποία είναι και δύο του μπαμπά της.

Δείτε επίσης: Έφοδος σε μαγαζί που εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης – ”Σφραγίστηκε” επιτόπου η επιχείρηση

Η τρυφερή ανάρτηση του Σταμάτη Γονίδη για την κόρη του, Στεφανία

«Μπράβο κόρη μου με συγκίνησες», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας στο προφίλ του το medley.

Σταμάτης Γονίδης κόρη

Δάκρυσε ο τραγουδιστής στη βάφτιση του εγγονού του

Μεγάλες χαρές στην οικογένεια του Σταμάτη Γονίδη την περασμένη Κυριακή, όταν η κόρη του Στεφανία και ο σύζυγός της, Στέργιος Βήττας, βάφτισαν το δεύτερο παιδί τους -το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον Βασίλη. Ο νεοφώτιστος πήρε το διπλό όνομα Σταμάτιος-Εφραίμ, με τον συνονόματο παππού να φτάνει περιχαρής στον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης (παρά τη βροχή που είχε ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι), συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Κατερίνα Κουργιουξίδου και τις άλλες δύο κόρες του, Ασημίνα και Μαριαλένα.

«Ήταν δική μου επιλογή, γιατί είναι η αγάπη μου η μεγάλη ο μπαμπάς μου», αποκάλυψε η μητέρα του νεοφώτιστου, που έχει τατουάζ με το ίδιο όνομα, όπως και ότι χάρηκε πολύ ο παππούς Σταμάτης όταν έμαθε τα ευχάριστα.

Εκείνος δήλωσε με τη σειρά του: «Τα δάκρυα της συγκίνησης είναι διαμάντια σε υγρή μορφή. Αυτήν τη στιγμή δεν έχω διαμάντια εγώ στα μάτια μου όμως, δεν συγκινούμαι ιδιαίτερα γιατί είναι η τέταρτη βάφτιση αυτή που κάνουμε στην οικογένεια, έχω συνηθίσει πια», ενώ συμπλήρωσε ότι: «Όλα τα εγγόνια μου τα αγαπάω το ίδιο. Προσπαθώ να τους μεταλαμπαδεύσω να κάνουν τον σταυρό τους πριν από το φαγητό, πριν κοιμηθούν και όταν ξυπνάνε» (δείτε εδώ το βίντεο με την συγκίνησή του).

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση του εγγονού του Γονίδη - Τα δάκρια του Σταμάτη πάνω από την κολυμπήθρα

Μπορεί σε δηλώσεις του ο τραγουδιστής να είπε ότι δεν έχει «διαμάντια» (δάκρυα) στα μάτια του, αλλά οι εικόνες μαζί με την οικογένειά του δεν λένε ψέματα. Χαμογελάει γλυκά κρατώντας τον εγγονό του, ανάβοντας μαζί του τα πρώτα του κεράκια και μεταλαμπαδεύοντάς του την ισχυρή πίστη του στον Θεό. «Δεν φανταζόμουν τη ζωή μου έτσι, ότι θα έχω εγγόνια, ότι θα ζήσω να απολαύσω αυτές τις χαρές», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Σταμάτης Γονίδης για τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές που ζει αυτή την περίοδο.

Φουλ του γαλάζιου

Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση του εγγονού του Γονίδη - Τα δάκρια του Σταμάτη πάνω από την κολυμπήθρα

Μια μικρή γιορτή περίμενε τους φίλους της οικογένειας στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, με το candy bar μπροστά να έχει όλων των ειδών τις λιχουδιές και το όνομα «Σταμάτιος» με μεγάλα γράμματα – που κοσμούσε και το βιβλίο των ευχών. Εκτός από λευκό, κυρίαρχο ρόλο στη διακόσμηση και στα βαφτιστικά του μικρού έπαιζε το ανοιχτό γαλάζιο, ενώ και οι δύο νονοί του φορούσαν αντίστοιχα ποδιές με σχέδια που έγραφαν «Ο νονός του Σταμάτιου».

Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση του εγγονού του Γονίδη - Τα δάκρια του Σταμάτη πάνω από την κολυμπήθρα

Οι καλεσμένοι δεν ήταν πολλοί, αλλά στενοί φίλοι της οικογένειας και συνεργάτες του τραγουδιστή, όπως οι αδελφοί Σαλέα, Βασίλης και Σαράντης, που τον καμάρωναν ενώ χαιρετούσε τον συμπέθερό του και πατέρα του Στέργιου Βήττα. Μετά το τέλος του Μυστηρίου, πόζαραν όλοι μαζί για την οικογενειακή φωτογραφία και ξεκίνησαν το γλέντι, όπου τον πρώτο ρόλο είχε φυσικά η μουσική.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση του εγγονού του Γονίδη - Τα δάκρια του Σταμάτη πάνω από την κολυμπήθρα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.