Άννα Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης για τον θάνατο της – «Καλό της ταξίδι»

May 5, 2024


«Έφυγε η Άννα» έγραψε o μουσικοσυνθέτης, ενώ ανέβασε και ένα βίντεο με την ηθοποιό από παλιότερη συναυλία στο Ηρώδειο.Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος δυστυχώς δεν είχε ενημερωθεί για την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου.«Καλό της ταξίδι» αρκέστηκε να πει συντετριμμένος ο ηθοποιός και συγγραφέας στο TLIFE, μη μπορώντας να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή η «Χριστίνα» του.Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άνν…

...α την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου.«Καλό της ταξίδι» αρκέστηκε να πει συντετριμμένος ο ηθοποιός και συγγραφέας στο TLIFE, μη μπορώντας να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή η «Χριστίνα» του.Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Παναγιωτοπούλου συνεργάστηκαν με επιτυχία στη δημοφιλή...

Ανείπωτη θλίψη προκαλεί στον καλλιτεχνικό και θεατρικό κόσμο η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή. Ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε την απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού με μια λιτή ανάρτηση στο Facebook.

«Έφυγε η Άννα» έγραψε o μουσικοσυνθέτης, ενώ ανέβασε και ένα βίντεο με την ηθοποιό από παλιότερη συναυλία στο Ηρώδειο.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος δυστυχώς δεν είχε ενημερωθεί για την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου.

«Καλό της ταξίδι» αρκέστηκε να πει συντετριμμένος ο ηθοποιός και συγγραφέας στο TLIFE, μη μπορώντας να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή η «Χριστίνα» του.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Παναγιωτοπούλου συνεργάστηκαν με επιτυχία στη δημοφιλή σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα», η οποία αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.